X
 
 

А1 започва с продажбите на сгъваемия Samsung Galaxy Fold

2940 3
Снимки: А1
В много отношения Samsung Galaxy Fold e големият експеримент на 2020 година. Това е първото устройство от Samsung със сгъваем дисплей, който се прегъва вертикално подобно на книга. Смартфонът влиза в магазините на А1, както и онлайн на A1.bg от 7 февруари и едно нещо е сигурно – към него ще бъдат насочени много погледи. 

Samsung са разработили над 1000 прототипа преди да стигнат до настоящото устройство. Това е доказателство, че целта на Galaxy Fold не е просто да бъде първият сгъваем смартфон на пазара. Това е и функционално устройство, готово да се справи с нуждите на потребителите.

Това е смартфон, който винаги ще се отличава

Най-големият екран, слаган някога в устройство от семейството Galaxy e именно 7,3-инчовият sAMOLED Infinity Flex Display на Samsung Galaxy Fold. Този внушителен размер обаче не трябва да подлъгва потребителите за цялостната осанка на устройството, която остава елегантна и бизнес ориентирана, когато Galaxy Fold бъде свит.

Всъщност, смартфонът остава напълно функционален и когато е свит. Лявата външна страна е снабдена с втори дисплей с размер 4,6”, с помощта на който основните функции на Galaxy Fold могат да бъдат управлявани лесно, при това държейки устройството само с една ръка.

Големият въпрос – как работи пантата 

На първо място трябва да бъдат разсеяни всички притеснения, че големият дисплей може да се счупи от отваряне и затваряне. Такава опасност няма, а преди да стигне до магазините на А1, Samsung Galaxy Fold е подлаган на щателни стрес тестове от производителя.

В пантата на устройството се крие сложен механизъм от взаимодействащи си части, които позволяват плавно отваряне и затваряне. Фактът, че в него са събрани много високи технологии не означава, че е направен компромис с качеството на дисплея. Създаден с технологията Dynamic AMOLED, той е сред най-модерните на пазара в момента.

Двете страни на екрана могат да функционират и отделно. Samsung Galaxy Fold поддържа функцията за работа в т.нар. многозадачен режим. С негова помощ може лесно да се работи на до 3 приложения едновременно, които се отварят в отделни прозорци. Размерът на всеки от прозорците може да бъде променян с „дърпане“ с пръст по дисплея.

Какво още се крие в устройството

Когато се представя нов смартфон е добре да се говори в цифри. Основната памет на Samsung Galaxy Fold е в размер на 512 GB, a оперативната памет – 12 GB. Повече от достатъчно за филми в страхотно качество, видео игри или работа с няколко приложения.

Samsung Galaxy Fold идва с шест камери – своеобразен рекорд в иначе разнообразните предложения от Samsung в магазините на А1. Три основни камери (съответно 16, 12 и отново 12 мегапиксела), подпомогнати от две предни камери. Последната шеста камера е дискретна 10-мегапикселова селфи камера над втория екран на устройството.

Galaxy Fold идва в комплект с карбонов калъф и безжичните Galaxy Buds слушалки. Всичко това в момента е на разположение на цени от 129,99 лева на месец, ако бъде закупено с тарифен план А1 One Unlimited 5XL от магазините на А1 и онлайн на A1.bg.

Actualno.com

Етикети:

 • Те лапачите измамници ! 2 Те лапачите измамници ! преди 2 седмици Профил на трол?
  ВНИМАНИЕ - мошениците от А1 (Мтел) ще ви агитират че може да имате по-изгоден план, целта : да им се подпишете на празен лист (върху един пепелник), като не знаете какъв е договора а той е уловка за следващи 2 Години ! После си вързват гащите (след като получите договора), като в него пише - да го прочетете преди да го подпишете ...
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Да, с пластмасов дисплей, който лесно се драска, също така е дразнещо като го отвориш, защото е лъскав и се вижда междината на сгъвката. Не се разгъва изцяло плосък да е. Предишните устройства имаха проблем със събирането на прах, разлепване на дисплея и разни по-дребни проблеми. Каква е гаранцията, че това няма да се случи и от А1 да кажат, че не ползван правилно?
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  А1 са най-големите мушенгии в България ! Само който не се е опарил от тях не знае .
  : 0 !
КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията
КЪСМЕТЧЕ за 22 февруари според зодията

Овен Очаква ви най-романтичната среща, която сте имали досега. Телец Пътуване, което ще ви запознае с много специален човек. Близнаци Няма...