Безкомпромисен гейминг с AOC Q27G2S: 27-инчов Quad HD монитор за играчи

3720
Безкомпромисен гейминг с AOC Q27G2S: 27-инчов Quad HD монитор за играчи
Снимка: Actualno.com

Добрият монитор не може да ви направи добър геймър. Но всеки добър геймър заслужава добър монитор. 27-инчовият гейминг монитор AOC Q27G2S е пример за добър монитор, който не прави компромис с качеството на играта, визията и съотношението качество/цена. Идеален е както за сериозни играчи, така и за такива, които само “разцъкват” от време на време, припомняйки си славните времена, в които са имали време да го правят редовно.

Солидна изработка и минималистичен дизайн
В добре утвърдените традиции на AOC, Q27G2S е солидно изработен от висококачествени материали. Той стои стабилно на стабилните си крака, като може да се регулира за удобство по височина и да се върти изцяло по вертикала. Дизайнът е изчистено решен в стандартното “мониторско черно”, с червени акценти по долния ръб, в основата и на гърба, което добавя нотка стил към вашата геймърска конфигурация.


Първокласно визуално изживяване
AOC Q27G2S издига игровото ви изживяване на следващо ниво със своята Quad HD (2560×1440) резолюция и поддръжка на HDR 10. IPS панелът осигурява великолепни изображения с отличен контраст, цветове и цялостна радост за окото. С честота на опресняване 155 Hz и време за реакция 1 ms,  движението по екрана е гладко като струйка зехтин.

G-SYNC съвместимост за плавен геймплей
AOC Q27G2S е с G-SYNC Compatible сертификат от NVIDIA, което гарантира плавно гейминг изживяване дори при най-динамичния екшън. Това е като да имате телевизор, който активно се адаптира към скоростта на видеоигрите ви, за да елиминира досадните насичания.

Не само геймърски монитор
Не бива да забравяме, че добрият геймърски монитор е добър монитор и за всичко останало. AOC Q27G2S не е само за игри, можете и да си работите на него с песен, да гледате филми, и каквото още решите, че можете да поискате от един монитор.


Единодушно одобрение
AOC Q27G2S получава единодушни похвали за своите качества както от експерти, така и от потребители - оценка, към която скромно се присъединяваме, без уговорки. Този продукт напълно оправдава репутацията на AOC като производител на отлични монитори на добра цена.

Накратко, AOC Q27G2S е подходящ както за надграждане, така и за първи геймърски монитор; и е отличен коледен подарък за любимия ви геймър, както и добра покупка като цяло. Защото, ако говорим за митичното "потребителско изживяване", AOC Q27G2S го доставя безкомпромисно, не с шепи, а с лопати.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com