Дядо Коледа е на един видео разговор разстояние, с помощта на Теленор

3751
Дядо Коледа е на един видео разговор разстояние, с помощта на Теленор
Снимка: Теленор

“За Коледа искам комплект с кукли или кола с дистанционно”.

В тези необичайни времена, в които живеем, не навсякъде Дядо Коледа ще може да стигне до малчуганите. Ето, например, в Италия, ще раздава подаръци само с разрешение от премиера. У нас организацията все още не е финализирана, но затова от Теленор са излезли със страхотно предложение, което да зарадва децата в навечерието на най-семейния празник.

Теленор предлага отстъпки от 20% за аксесоари и 40% за продукти за интелигентен дом при онлайн покупки

Избрани аксесоари от каталога на Теленор се предлагат с 20% отстъпка, а устройства за интелигентен дом с 40% отстъпка в онлайн магазина...

 

Операторът предлага за децата видео разговор с добрия старец. Те ще могат да надникнат в неговата чудна работилница и да отправят всички свои откровени желания, които имат за празника.

 

Как ще се осъществи видео разговорът?

Много лесно. Като всяко нещо тази година, дори и срещата с Дядо Коледа ще  се превърне в дигитално преживяване. Всичко ще се случи благодарение на така популярните за децата MyKi часовници. Обаждането ще е достъпно за устройствата закупени от оператора посредством мобилното приложение MyKi, което може да се свали на всеки телефон или таблет. Там има специален бутон, с който може да се инициира връзката с Дядо Коледа, а след това и самото видео обаждане. Лесно като  детска игра.

Екип по време на криза: От хоум офис до реални статуетки

Тази година ни показа на практика как всичко може да се промени само за ден и въпреки това бизнесът у нас продължи да се развива и да т...

Всички хлапета, които нямат търпение да се чуят и видят с белобрадия старец, могат да му звънят всеки ден до 23 декември от 9:00 сутринта до 21:00 вечерта, което наистина си е един сериозен работен ден за стареца, но пък работи само един месец в годината.

За онези, които все още нямат закупена тази джаджа, Теленор, предлага специална оферта - часовник заедно в комплект със слушалки Kidsbeat.

Тези детски часовници нашумяха преди няколко години и интересът около тях не стихва, тъй като се оказват много полезни за родителите. Часовникът е прекрасен заместител на телефона и е особено подходящ за малки деца, като дава на родителите информация за местонахождението им, снабден е с бутон за бързо набиране, могат да се четат и изпращат съобщения и има специален SOS бутон. Изобщо устройството разполага с всичко, което да направи родителите спокойни, че детето им е сигурно и защитено, дори, когато не е с тях.

 

Зад сцената

#ПоДоброАз: Усъвършенствай се и спечели iPhone 12 и още умни джаджи с Теленор и певицата Прея

Даровитата певица с много имена Прея смайва всички ни, не само с медения си глас, но и с желанието да става все по-добра версия на себе...

Операторът всъщност е наел актьори и е създал декори, за да пресъздаде чудния свят на Лапландия и работилницата на Добрия старец. Всеки от актьорите, които ще контактуват с децата, е бил специално обучен, след срещи с детски психолог, как адекватно и точно да отговаря, дори на “тежки” въпроси и желания, отправени от малчуганите.

Това със сигурност ще е полезно, знаейки, че разговорите се случват на момента и е важно как ще отреагира човекът отсреща.

Независимо дали сме на две или на петдесет и две, Дядо Коледа винаги може да ни накара да се усмихнем и да усетим топлината на празниците. Хубаво е, че тази година децата ни няма да бъдат лишени от емоцията и по един или друг начин ще успеем да им покажем, че Коледният дух остава винаги жив.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com