X
 
 

Facebook в партньорство с Httpool в подкрепа на местния бизнес в България и на Балканите

495 0
photo of Facebook в партньорство с Httpool в подкрепа на местния бизнес в България и на Балканите
Снимка: Httpool
Най-голямата социална мрежа в света - Facebook и едно от най-известните имена в света на дигиталната реклама - Httpool, обявиха стратегическото партньорство за Балканите.

Httpool вече е официалният партньор по продажбите на Facebook на Балканите, включително България, Хърватско, Сърбия и Словения. Facebook отбелязва възможността това дългосрочно партньорство да помогне на местните агенции и рекламодатели за достигането на по-значими аудитории и ангажирането им в общуване с потребителите, подобрявайки потенциала на местния бизнес.

Httpool, в качеството си на официален партньор по продажбите на реклама на Facebook, ще осигурява съвети, знания и опит на местните бизнеси и ще ги подпомага в техните маркетинг стратегии във Facebook, Instagram, Facebook Messenger и Whatsapp. Целта на сътрудничеството е да достави на местно ниво и на български език подкрепа на рекламодателите на Балканите чрез партньор със силни местни позиции, опит и доказани успехи в региона.

Партньорството ще въведе в региона най-добрите практики на Facebook, както и обучения, техники за стратегическо развитие и възможността за заплащане на местно юридическо лице в местна валута, с помощта на Httpool. Рекламните агенции ще получават и обучения на своите екипи, директно фактуриране и пряко обслужване при неясноти с рекламната политика на Facebook.

"Ние изградихме своята партньорска програма по начин, по който тя да достави цялото ни познание и опит до рекламодателите в страните на Балканите, в които Facebook няма физическо присъствие. Днес правим вълнуваща стъпка напред в стремежа си да предоставим още повече стойност на фирмите в региона", каза Робърт Беднарски, директор Централна и Източна Европа, Facebook.

"Това партньорство е още едно доказателство за водещите позиции на Httpool и за качествата на екипите ни в България и в региона. С удоволствие ще помагаме на Facebook при въвеждането на най-новите рекламни решения в региона и ще предоставяме услуги на най-високо ниво на място – тук в България", сподели Венцислав Костов, управител на Httpool България.

"Рекламодателите в региона използват Facebook и Instagram, за да се свържат със своите аудитории в едно значимо общуване. Благодарение на стратегическото си партньорство с Httpool, ще сме по-полезни за тях, предоставяйки им специфични обучения и експертни съвети на място", подчерта Рустам Зиганшин, Reseller Partner във Facebook.

За Httpool

Httpool, дъщерна компания на Internet Media Services (IMS), е водеща международна мрежа за дигитална реклама с 21 офиса в Европа и Азия. Httpool предлага изключително широк набор от продукти и рекламни решения в дисплей, видео, брандинг, социални и пърформанс канали. Httpool използва най-развити собствени и лицензирани технологии, има сериозен международен опит и представлява Twitter, LinkedIn, Spotify, WeTransfer и други избрани глобални и местни издатели в пазарите, в които е представена, включително България, Австрия, Гърция, Естония, Индия, Индонезия, Латвия, Литва, Македония, Малайзия, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения, Украйна, Унгария, Хърватска, Хонконг, Чешка република и Швейцария. За повече информация посетете http://www.httpool.bg/.

Actualno.com

Етикети:

0 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Самолетът със заподозрения за убийство С...

На летище София кацна самолетът с екстрадирания от Германия Северин Красимиров, заподозрян за убийството на телевизионната водеща Викто...