Facebook в партньорство с Httpool в подкрепа на местния бизнес в България и на Балканите

1104
Facebook в партньорство с Httpool в подкрепа на местния бизнес в България и на Балканите
Снимка: Httpool

Най-голямата социална мрежа в света - Facebook и едно от най-известните имена в света на дигиталната реклама - Httpool, обявиха стратегическото партньорство за Балканите.

Httpool вече е официалният партньор по продажбите на Facebook на Балканите, включително България, Хърватско, Сърбия и Словения. Facebook отбелязва възможността това дългосрочно партньорство да помогне на местните агенции и рекламодатели за достигането на по-значими аудитории и ангажирането им в общуване с потребителите, подобрявайки потенциала на местния бизнес.

Httpool, в качеството си на официален партньор по продажбите на реклама на Facebook, ще осигурява съвети, знания и опит на местните бизнеси и ще ги подпомага в техните маркетинг стратегии във Facebook, Instagram, Facebook Messenger и Whatsapp. Целта на сътрудничеството е да достави на местно ниво и на български език подкрепа на рекламодателите на Балканите чрез партньор със силни местни позиции, опит и доказани успехи в региона.

Партньорството ще въведе в региона най-добрите практики на Facebook, както и обучения, техники за стратегическо развитие и възможността за заплащане на местно юридическо лице в местна валута, с помощта на Httpool. Рекламните агенции ще получават и обучения на своите екипи, директно фактуриране и пряко обслужване при неясноти с рекламната политика на Facebook.

"Ние изградихме своята партньорска програма по начин, по който тя да достави цялото ни познание и опит до рекламодателите в страните на Балканите, в които Facebook няма физическо присъствие. Днес правим вълнуваща стъпка напред в стремежа си да предоставим още повече стойност на фирмите в региона", каза Робърт Беднарски, директор Централна и Източна Европа, Facebook.

"Това партньорство е още едно доказателство за водещите позиции на Httpool и за качествата на екипите ни в България и в региона. С удоволствие ще помагаме на Facebook при въвеждането на най-новите рекламни решения в региона и ще предоставяме услуги на най-високо ниво на място – тук в България", сподели Венцислав Костов, управител на Httpool България.

"Рекламодателите в региона използват Facebook и Instagram, за да се свържат със своите аудитории в едно значимо общуване. Благодарение на стратегическото си партньорство с Httpool, ще сме по-полезни за тях, предоставяйки им специфични обучения и експертни съвети на място", подчерта Рустам Зиганшин, Reseller Partner във Facebook.

За Httpool

Httpool, дъщерна компания на Internet Media Services (IMS), е водеща международна мрежа за дигитална реклама с 21 офиса в Европа и Азия. Httpool предлага изключително широк набор от продукти и рекламни решения в дисплей, видео, брандинг, социални и пърформанс канали. Httpool използва най-развити собствени и лицензирани технологии, има сериозен международен опит и представлява Twitter, LinkedIn, Spotify, WeTransfer и други избрани глобални и местни издатели в пазарите, в които е представена, включително България, Австрия, Гърция, Естония, Индия, Индонезия, Латвия, Литва, Македония, Малайзия, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения, Украйна, Унгария, Хърватска, Хонконг, Чешка република и Швейцария. За повече информация посетете http://www.httpool.bg/.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Google уволни 28 служители, протестиращи за отмяна на договор с Израел

Вижте на живо: Сдружението за електронни комуникации обсъжда модернизиране на мрежите (ВИДЕО)

Yettel се присъедини към българската Харта на многообразието

Нов хуманоиден робот изненадва с нечовешки възможности (ВИДЕО)

Социалните мрежи и видео съдържанието генерират най-голям ръст в интернет трафика

Yettel предлага дългоочаквания флагман Xiaomi 14 Ultra със специална оферта

Бъдещето на мрежите: Сдружението за електронни комуникации с двудневен семинар в Пловдив

Русия мисли да забрани TikTok

Емоциите и преживяванията, които подтикват към действия – как Yettel помага на потребителите да бъдат по-отговорни към природата

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy S23 256GB със 150 лева отстъпка в своя онлайн магазин до 17 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии