Над 500 участници се включиха във 5G Live куиза на Теленор

3808
Над 500 участници се включиха във  5G Live куиза на Теленор
Снимка: Telenor

Близо 600 участници станаха част от провелия се този уикенд първи етап на играта “Игри на ума” – национален онлайн куиз, организиран от Теленор България и стриймван изцяло през 5G мрежата на оператора.

Участниците преминаха успешно през всички седем кръга, всеки от които съдържаше седем въпроса с различна тематика. Най-предизвикателните категории се оказаха география и кулинария.

“Радваме се, че куизът бе така добре приет от аудиторията и толкова много хора изявиха желание да участват, както и да наблюдават първите “Игри на ума”, които организираме. За нас, като един от лидерите на пазара на телеком услуги, е важно да осигуряваме максимално качество за крайния потребител и да правим ежедневието му по-добро. Чрез този стрийм и чрез играта показваме, че 5G има приложение тук и сега и всеки, който иска, има възможността да му се наслади,” сподели Богдан Узелац, Главен търговски директор на Теленор България.

„Нямам търпение да се срещна с тримата победители следващия уикенд. За мен е удоволствие, че толкова много хора изявиха интерес и се включиха в „Игри на ума“. Винаги съм казвал, че за мен игрите, които тренират ума и работят със знания са наистина интересни и вълнуващи. На зрителите мога да обещая динамика и истинско шоу“, сподели Мартин Иванов след края на първия лайвстрийм, тази неделя.

Вече са известни и победителите, които грабнаха страхотни награди между, които iPhone 13 5G, Poco F3 5G и XIAOMI MI 11 Lite 5G. Този уикенд на 5 декември играта продължава с втори кръг, където водещият Николаос Цитиридис, отново ще преведе участниците през дебрите на куиз магията. Тримата показали най-добри резултати ще се изправят срещу многократния куиз победител Мартин Иванов в опит да го детронират от трона на куиз крал. Надпревата обещава вълнуващ развой, много динамика и напрежение, което със сигурност ще може да се усети и през екрана, благодарение на 5G стриймването на събитието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com