Новото glo™ серия 2 мини – вече и в България

18923
Новото glo™ серия 2 мини – вече и в България
Снимка: glo™

Бритиш Американ Табако пуска на българския пазар glo™ серия 2 мини – лека и ергономична еволюция на иновативното устройство за нагряване на тютюн на компанията. Новото устройство идва в по-компактен размер и съчетава в себе си познатите ключови характеристики на glo.  

Първоначално в България устройството ще се предлага в два нови, ярки цвята – червен и зелен. glo серия 2 мини тежи само 85 г, а компактният му и лек дизайн го правят удобно за употреба и лесно за пренасяне навсякъде, по всяко време.

Устройството нагрява тютюна, не го изгаря и липсва пепел, като миризмата е много по-малко*. Времето за загряване преди употреба на glo серия 2 мини е 40 секунди, а всяка сесия – с продължителност до 3:30 минути. Пълното зареждане на мини версията на устройството отнема само 60 минути, а веднъж заредено, то издържа до 15 последователни сесии.

„Радваме се, че България е сред страните по света, в които се предлага новата и по-компактна серия на устройството за нагряване на тютюн на БАТ. glo серия 2 мини съчетава в себе си естетичен дизайн и функционалности, които вярваме, че ще отговорят на индивидуалния стил на пълнолетните пушачи, предоставяйки им алтернатива на традиционното пушене с потенциално намален риск“ – коментира Мила Маречкова, Управител и Директор маркетинг и търговия, БАТ България.

glo™ серия 2 мини използва специално разработените тютюневи стикове за glo.

Бележка:

*В сравнение с конвенционалните цигари, когато са запалени. Тези характеристики не означават непременно, че този продукт е по-малко вреден от другите тютюневи изделия.

 

За Бритиш Американ Табако България

Бритиш Американ Табако Трейдинг е част от мултинационалната тютюнева компания British American Tobacco PLC. с марки, продавани на над 200 пазара в цял свят. Част от нейното портфолио са едни от най-известните световни брандове. Считано от 2017 г., БАТ България заема лидерската позиция на пазара след придобиването на силни местни марки.

Повече информация за научната и развойна дейност на Бритиш Американ Табако може да откриете тук: http://www.bat.com/ngp

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com