Плати в Моят А1, вземи бонус и можеш да спечелиш и голямата седмична награда от 1000 лева

3887
Плати в Моят А1, вземи бонус и можеш да спечелиш и голямата седмична награда от 1000 лева
Снимка: А1

Как можем да печелим награди, докато плащаме месечните си фактури към А1 бързо, лесно и удобно? През месец април телекомът дава куп бонуси на всички свои клиенти, платили сметката си през приложението Моят А1.

Плащането през телефона е най-лесният и удобен вариант да управляваме месечни сметки, а предвид пандемичната обстановка, е и най-безопасният начин. Пести време, а през април А1 дава и много допълнителни бонуси за клиентите, предпочели дигиталния начин.  

А1 България получи постоянен лиценз за 5G честоти на стойност 4,7 млн. лева

А1 България спечели първо място на провелия се днес търг, организиран от Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) за разпределение ...

Как да печелим куп награди с Моят А1

От началото на април всяко плащане през Моят А1 или онлайн портала Моят А1 на А1.bg може да донесе до 10 000 MB мобилен интернет. Всяка седмица един от клиентите ще може да спечели и голямата награда от 1000 лева. Бонусите са достъпни за частните клиенти на абонаментни планове на А1, които платят сметката си, без значение дали ще го направят през профила си в мобилното приложение или на сайта чрез регистрация. Приложението Моят А1 можете да бъде свалено от Google Play, AppStore и АppGallery в зависимост каква е операционната система на ползваното устройство. Плащането може да се направи и без приложение, директно от портала Моят А1, като единственото условие е потребителят да има регистрация там.

След като приключи плащането, на екрана ще се визуализира „Колелото с награди“ на А1. Възможните печалби са 100, 500, 1000, 2000, 3000, 5000 или 10 000МВ. След „завъртането“ на колелото на случаен принцип потребителите печелят един от дигиталните бонуси, каквито има във всеки от секторите на колелото Бонус пакетите могат да се активират на номера, чиято фактура е платена преди завъртане на колелото, или на друг А1 номер на абонаментен план, като са валидни 30 дни от датата на активацията. Освен тези гарантирани бонуси, А1, в партньорство с Mastercard, предлага и допълнителна изненада.  

Голямата награда:

А1 дава до 10 000 МВ и възможност за печалба на 1000 лева срещу плащане онлайн

От началото на април клиентите на А1 имат още причини да използват приложението Моят А1 и онлайн портала Моят А1 на А1.bg, за да плащат...

Ако плащането е било извършено с Mastercard и данните на картата бъдат запазени за следващи плащания, клиентът автоматично участва и в седмичната томбола за 1000 лева, без значение от това каква награда е спечелил от завъртането на колелото. Екипът на А1 ще се свързва с печелившите от томболата и ще им предоставя допълнителна информация за начина, по който могат да получат наградата си. Спечелената сума ще бъде преведена на IBAN-сметка, посочена от клиента.

Тегленията ще се провеждат всеки понеделник от месец април, като във всяко от тях ще участват плащанията от предходните дни. Финалното теглене на печеливш на голямата награда е планирано за 3 май. Подробна информация за правилата на томболата може да бъде открита на А1.bg, както и в мобилното приложение Моят А1.  

Как работи Моят А1

Мобилното приложение Моят А1 е незаменим помощник, с който всеки клиент на телекома може да управлява услугите си дигитално - да следи текущото си потребление, да проверява и заплаща месечните си сметки, да добавя допълнителни пакети, да получи специални оферти.

„Мълчанието“, „Тролчета: Турнето“ и „Неотразим“ са сред акцентите в А1 Видеотека през април

През април абонатите на Xplore TV ще могат да се насладят на разнообразни по жанр предложения в А1 Видеотека. Селекцията предлага богат...

Плащане на сметка: На началния екран винаги се вижда текущото потребление и фактурите за плащане. Възможно е да бъде избрана определена фактура за плащане или всички едновременно. Всеки може да разгледа и детайлите по фактурата си в удобен PDF формат. Друго улеснение е, че банковата карта може да бъде регистрирана и следващият път плащането да е само с натискане на един бутон или да става изцяло автоматично.

Добавяне на допълнителни пакети: Активирането на пакети става лесно – на началния екран има опции за добавяне на мегабайти, минути или ТВ канали. След активацията на даден пакет се получава потвърдителен SMS.

Управляване на услугите: В реално време може да бъде проследено потреблението, да бъдат разгледани детайлите на тарифния план, да се заяви е-фактура, да бъде получена персонална оферта, да се зареди предплатена услуга и други.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com