Само онлайн: Отстъпки за всички тази Коледа от Теленор

1484
Само онлайн: Отстъпки за всички тази Коледа от Теленор
Снимка: Telenor

Теленор България ще зарадва всички свои онлайн клиенти със специални празнични декемврийски промоции. Само в онлайн магазина на оператора до 10 януари 2022 г. избрани цветове смартфони и аксесоари могат да бъдат закупени със специални отстъпки. Офертата за смартфоните е валидна с план Тотал Макс 36.99 и по-висок.

Главозамайващият Samsung Galaxy A22 5G от 128 GB в цвят Dual Violet е наличен за онлайн шопинг феновете. Обажданията до роднини и снимките на коледната трапеза ще бъдат направени със стил, защото телефонът разполага с 6,6-инчов дисплей, снабден с FullHD резолюция, което влияе положително на детайлите на картината. Това гарантира гладко изживяване при гледане на филми и видеоклипове, както и при сърфиране в Интернет. Добрите съотношения на яркост и контраст допълнително допринасят за изживяването на IPS панела. Коледното бижу разполага с три камери, които перфектно да запечатат всички важни моменти по празниците.

Всеки може да бъде Дядо Коледа с Теленор

Теленор дава възможност на всички свои клиенти, които подновят или сключат нов договор, независимо от тарифния план, да получат неогран...

В онлайн магазина на Теленор можете да откриете и Apple AirPods безжични слушалки, второ поколение, и така да сте сигурни, че ще чуете любимите си коледни мелодии с кристално чист звук, за допълнително коледно преживяване.

Пълна информация за това и други предложения на онлайн магазина на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com