Теленор обяви нови планове за мобилен интернет за лаптопи и таблети Internet+ и Internet Max

5154
Теленор обяви нови планове за мобилен интернет за лаптопи и таблети Internet+ и Internet Max
Снимка: Теленор

Теленор пусна ново портфолио за мобилен интернет с абонамент за лаптопи, таблети и mifi. Плановете предлагат идеалното решение за клиенти, които искат бърза и надеждна интернет връзка в движение, навсякъде и по всяко време. Мрежата на Теленор спечели четири сертификата Best in Test от световната организация за сравнителен анализ umlaut, доказвайки несравнимото си качество и отлично клиентско преживяване.

Новият план Internet Max предоставя неограничени национални мегабайти, заедно с избор от две дигитални услуги за срока на  договора и струва 35,99 лв. на месец. Избирайки Internet Max, потребителите могат да продължат да работят или да се забавляват, без да се притесняват от ограниченията за мобилни данни, навсякъде и по всяко време.

Теленор предлага всички модели Samsung Galaxy от серия S21 в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds+

Теленор предлага на своите клиенти специална оферта при закупуването на смартфоните SAMSUNG Galaxy S21, S21+, S21 Ultra. До 23 май (ил...

Плановете Интернет+ предлагат до 40 000 национални MB, като в зависимост от плана, те включват и дигитални услуги за 12 или 24 месеца от договора. Клиентите могат да избират между редица дигитални услуги като HBO GO, Kapital, Diema Xtra, Deezer, Bookmate.

Всички планове включват тримесечен пробен период на услугата Telenor’s Онлайн защита. Услугата предоставя лесен начин на клиентите да защитят себе си и близките си и не изисква инсталиране на допълнителен софтуер. Услугата е част от дългосрочните усилия на Теленор да осигури по-безопасен интернет за своите клиенти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com