Теленор започва да предлага Motorola Moto g51 5G

1760
Теленор започва да предлага Motorola Moto g51 5G
Снимка: Теленор

Теленор България започва да предлага един от най-достъпните смартфони, работещи в мрежата от ново поколение – Motorola Moto g51 5G.

Смартфонът прави крачка към скоростите от бъдещето в 5G мрежата. Той се задвижва от чипсет Snapdragon 480+ 5G в комбинация с графичен ускорител Adreno 619, 4 GB RAM и 64 GB вградена памет, която може да бъде разширена с използването на карта. Това го прави готов за провеждане на видео разговори и игра онлайн без забавяне.

Вторият учебен срок започна – какви са предизвикателствата и възможностите пред учениците

Никога в историята на света ходенето на училище не е представлявало ходене (в най-добрия случай) до другата стая за осем часа пред екра...

Moto g51 5G разполага с 6,8 инча IPS LCD екран и системата от тройни камери.  Full HD+ резолюцията на дисплея, супер плавната честота на опресняване от 120 Hz и ярките отчетливи цветове създават отлично преживяване при оптимално съотношение между цена и качество.

Комбинацията от сензори на камерата е готова да заснеме всяка сцена с един клик независимо дали става дума за малък детайл или голям пейзаж. Основният сензор е 50MP с бленда f/1.8, а работата му се допълва от 8 MP, f/2.2, ултраширок 118˚ сензор. Освен тях на разположение на потребителите е и специален макро сензор, с който могат да се улавят и най-фините детайли от изключително близо, както и 13 MP селфи камера.

Смартфонът разполага със специално водоотблъскващо покритие, което го защитава от инцидентни намокряния, а сред неговите плюсове са странично разположеният сензор за пръстови отпечатъци, 3,5 мм жак за слушалки, както и вградено FM радио.

Едно от големите достойнства на апарата е и неговата батерия с капацитет от 5000 mAh, която има възможност за 10W бързо зареждане посредством стандартното зарядно, включено в комплекта.

Един от мобилните оператори се отказа да вдига таксите с инфлацията за 2 години

Теленор се отказа да вдига таксите за абонатите си с инфлацията за два години, като вместо това ще индексира цените на месечните абонам...

Смартфонът Moto g51 5G се предлага с мобилните планове на Теленор на цени от 12,59  лв. месечно на лизинг с абонаментен план Тотал Макс 39,99.  

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com