Tоп селекция от хорър филми на половин цена очаква потребителите на А1 Видеотека за Хелоуин

941
Tоп селекция от хорър филми на половин цена очаква потребителите на А1 Видеотека за Хелоуин
Снимка: А1

Любителите на хорър жанра могат да се възползват от промоционалните предложения в А1 Видеотека на Xplore TV в периода до 1 ноември. Над 20 хитови заглавия се предлагат в платформата с 50% отстъпка от цената.

Сред предложенията в селекцията на А1 Видеотека е мистерията „Наc“ (Us) на режисьора Джордан Пийл, известен с вълнуващите обрати във филмите си. Историята разказва за Аделайд Уилсън (изиграна от Лупита Нионг‘о) и нейното семейство. Психологическият ужас ни отвежда в Санта Круз, където по време на ваканцията си семейството се среща с опасни техни двойници, които са готови на всичко, за да ги тероризират и да заемат техните места. Но дали всичко е такова каквото изглежда?

Друго предложение сред заглавията на специални Хелоуински цени в А1 Видеотека е „На парчета“ (Split) – психотрилър с участието на Джеймс Макавой и Ана Тейлър-Джой. Лентата ни запознава с историята на три отвлечени момичета, които попадат в капана на Кевин - мъж с дисоциативно разстройство и 23-те личности, живеещи в съзнанието му. Докато правят опити да избягат, момичетата се срещат с няколко от личностите на Кевин, но нищо не може да ги подготви за неговото 24-то алтер его – Звярът, който се готви да поеме контрола в свои ръце. Произведението на режисьора М. Найт Шаямалан (знаменит с филма си „Шесто чувство“) обещава да държи зрителите в очакване до последната минута.

Поредицата „Чистката“ (The Purge) пренася феновете в антиутопия, в която за да се борят с престъпността, веднъж в годината властите легализират всички престъпления за 12 часа. Правила няма, позволени са дори убийствата, полиция и спешна помощ по време на Чистката не съществуват, а населението отприщва най-тъмните си страни безнаказано.

Сред заглавията в промо селекцията на А1 Видеотека е и „Убийствена игра“ (Bodies, Bodies, Bodies) с участието на българската актриса Мария Бакалова и съчетава жанровете на ужас и комедия. Филмът ни пренася на партито на млада група от хора, което обаче се обърква фатално след решението на приятелите да разнообразят купона с игра.

Любителите на ужасите могат да се насладят на тези и още много заглавия на половин цена по време на промоционалната кампания за Хелоуин в А1 Видеотека. Във Видеотеката на Xplore TV зрителите могат да избират от богата селекция от филми и сериали. Телекомът предоставя на своите абонати чуждестранни и български продукции всеки месец, а избраните заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com