Вземи слушалки Huawei FreeClip от А1 в комплект с гривна Huawei Band 8 от 08 април

601
Вземи слушалки Huawei FreeClip от А1 в комплект с гривна Huawei Band 8 от 08 април
Снимка: А1

Безжичните слушалки Huawei FreeClip могат да бъдат закупени от А1 в комплект с гривна Huawei Band 8 до 21 април. Промоционалните условия важат при покупка от електронния магазин на A1.bg и потребителите, закупили своите слушалки Huawei FreeClip от А1, ще ги получат в комплект със смарт гривна Huawei Band 8. Те могат да избират дали да ги вземат на изплащане за 17,50 лева на месец за 24 месеца с планове Unlimited, или за 399,99 лева в брой с план от А1 за клиенти, членове на А1 Клуб.

Huawei FreeClip се предлагат в два цвята Purple и Black и са иновативни слушалки на китайския технологичен производител, които се отличават с оригинален дизайн и високотехнологични характеристики. Моделът разполага с Open-ear технология със самоадаптивни аудио канали, което прави възможно носенето на двете слушалки на всяко ухо. Отличното качество на звука се осигурява от 10,8-милиметров драйвър с двоен магнит, а разсейването на звука е намалено до минимум със системата за обратни звукови вълни. Те са с IP54 устойчивост на прах и вода.

Защо да вземем новите Huawei FreeClip?

Дизайн като никой друг

Сред отличителните характеристики на иновативния модел слушалки от Huawei е дизайнът. Те са с нестандартна форма със C-bridge дизайн, който осигурява връзка между двете части чрез захващане с високоефективна Ni-Ti сплав с мемори форма. По този начин слушалките пасват плътно на почти всяко ухо и не падат, независимо какво правите. Стабилното и удобно захващане, в съчетание с нестандартната им форма, привличат вниманието и FreeClip наподобяват моден аксесоар.

За активен живот на открито

С тези слушалки можете винаги да сте наясно какво се случва наоколо, което позволява безопасно да се отдадете на воля на любимите си дейности на открито като колоездене, бягане в градска среда и т.н. Освен интересни форми, слушалките Huawei FreeClip притежават ергономичен дизайн, като всяка от тях тежи едва 5,6 гр., а предвид че не влизат в ушния канал, не дразнят дори при дълго носене. 

Супер дълъг живот

Моделът осигурява слушане до 8 часа с едно зареждане и до 32 часа с напълно зареден кейс. С опцията за бързо зареждане само 10 минути са достатъчни на Huawei FreeClip, за да поддържа до 3 часа слушане без прекъсване.

Връзка с две устройства

Huawei FreeClip могат да бъдат свързани към две устройства едновременно, което позволява превключването на аудио между тях. Връзката е възможна с всякакви устройства като телефони, таблети и компютри, независимо дали работят с iOS, Windows или Android.

Бъди от първите и вземи с Huawei Band 8

Бъди сред първите клиенти, закупили слушалките от онлайн магазина на А1, и ги вземи в комплект с Huawei Band 8. Смарт гривната притежава AMOLED безрамков екран и дизайн с извити ъгли, както и система за проследяване на съня HUAWEI TruSleep™ 3.0, която предоставя инструменти и съвети за по-добър сън. Над 100 спортни тренировъчни режима и редица функции за следене за здравето също са част от портфолиото на гривната. Промоционалната оферта за комплекта важи до изчерпване на наличностите.

Повече информация за слушалките можете да видите на A1.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com