Yettel предлага безжични слушалки за 1 лв. на месец или 24 лв. в брой в рамките на кампанията „Смело напред“

2369
Yettel предлага безжични слушалки за 1 лв. на месец или 24 лв. в брой в рамките на кампанията „Смело напред“
Снимка: Yettel

Yettel предлага на символични цени от 1 лв. на месец два вида слушалки HAMA в своята търговска мрежа, като част от кампанията си „Смело напред“. С тях можете да се движите свободно, докато слушате музика, любимия си подкаст или аудио книга.

HAMA Spirit Chop Bluetooth TWS предлагат възможност за 4 часа непрекъсната работа и до 150 часа в режим на готовност. Моделът работи в честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz и поддържат Bluetooth 5.0, което гарантира качествен звук независимо какво съдържание слушате. Слушалките поддържат гласовите асистенти Siri и Google Assistant, като след сдвояване сензорното управление позволява директен достъп до смартфона.

Всеки закупен смарт часовник от Yettel дава възможност за награда – ваучер от DECATHLON

Всеки закупил смарт часовник от Yettel до 31 август ще може да участва в томбола, в която да спечели ваучер за пазаруване от DECATHLON ...

HAMA Freedom Light Bluetooth TWS слушалки са със сходни характеристики, но малко по-различна форма.  Благодарение на вградения микрофон можете лесно да превключвате между възпроизвеждане на музика и отговор на повикване. Слушалките позволяват до 7 часа слушане на музика и 5 часа разговори, които се увеличават чувствително с използване на вградената батерия в калъфа.

Цената на двата комплекта слушалки е само 1 лв. на месец при лизинг за две години или 24 лв. при плащане в брой. Вземането с договор за лизинг важи само за абонати на Yettel.

Активният начин на живот е едно от най-важните неща за поддържане на здравето ни. Проучване на Yettel наскоро показа, че 66% от българите всеки ден практикуват някакъв спорт или се занимават с активности на открито, като в повечето случаи разчитат на различни технологии за по-пълноценното си изживяване. Стартиралата наскоро кампания на оператора - „Смело напред“ дава възможност на клиентите да се възползват от различни технологични оферти, които насърчават спорта, туризма или дори най-обикновената разходка. Проучването на Yettel сочи, че 91% от хората, които живеят активно, твърдят, че смарт устройствата им ги мотивират. Това в пълна сила важи за слушането на музика, за което са необходими удобни безжични слушалки. Независимо дали спортувате, или правите нещо друго, безжичните слушалки могат да са с вас при всяка активност.

Проучването показва, че нито един потребител на технологии при ежедневната си физическа активност няма намерение да спре ги използва. Напротив, 20% биха добавили нови устройства и технологии, а близо 70% биха запазили същото потребление.  

Как топ управител в Yettel кандидатства за позицията на шега

Доротея Маликова е само на 27 години, но вече е управител в магазин на Yettel в град Търговище и отговаря за цялостната организация на ...

Повече информация за атрактивните предложения на Yettel за активен начин на живот можете да намерите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com