Започват продажбите на HUAWEI WATCH GT 3 SE - най-лекият модел от серията GT 3, отново с до 2 седмици живот на батерията

5455
Започват продажбите на HUAWEI WATCH GT 3 SE - най-лекият модел от серията GT 3, отново с до 2 седмици живот на батерията
Снимка: HUAWEI WATCH GT 3 SE

На българския пазар вече може да се намери и най-новият и най-лекият представител на хитовата серия смарт часовници WATCH GT 3, а именно HUAWEI WATCH GT 3 SE. В изключително лекото си тяло, той посреща изискванията на активните градски хора, спортните ентусиасти и всички, които обръщат специално внимание на своите здравни параметри и здравословен начин на живот.

Комбинирайки съвременен дизайн и функционалност, HUAWEI WATCH GT 3 SE е създаден в отговор на това, което потребителите споделят като пречки пред по-високата им физическа активност и нейното проследяване с помощта на съвременните технологии. Той е изключително лек и удобен за носене във всякакви ситуации, включително спортове на открито, батерията му издържа до 2 седмици, а самото му зареждане е изключително бързо. Същевременно е съвместим и с Android, и с iOS смартфони, и позволява на потребителите да споделят резултатите си от приложението HUAWEI Health със Strava – популярното приложение и социална мрежа за спортни постижения.  

Лек, но пълен с възможности

HUAWEI WATCH GT 3 SE е разработен с мисъл за спортните ентусиасти и неговите дизайн и функционалност са насочени да помагат на потребителите да изследват света, екипирани с леко и мощно устройство.

Външният му вид е изцяло променен, с акцент върху 1.43-инчов цветен AMOLED дисплей с висока резолюция 466 x 466 с пикселна гъстота 326 PPI. За защитата му е използван  Corning Gorilla Glass, а цялостната устойчивост на износване е още по-висока с подсилени полимерни влакна.

Въпреки подсилените материали, HUAWEI WATCH GT 3 SE тежи само 35.6 грама (без каишката), а тялото му е дебело само 11мм. Моделът се предлага в два цвята - Graphite Black и Wilderness Green, с множество циферблати, с които да го персонализирате. Освен хилядите теми за циферблати, потребителите могат да използват OOTD (популярна тенденция в социалните мрежи, идваща от outfit of the day) и портретни снимки, с които да създават свои уникални циферблати, отразяващи стила, в който са решили деня си.

HUAWEI WATCH GT3 SE – перфектният смарт часовник за ежедневни физически предизвикателства

HUAWEI WATCH GT 3 SE поддържа водоустойчивост до 5ATM, отговаряща на стандарта ISO 22810:2010, което му позволява да работи под вода на дълбочина до 50 метра за 10 минути. Работи с 5 основни сателитни системи: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo и QZSS, и се отличава с висока прецизност на геопозиционирането и ниска интерференция, което гарантира висока точност на измерване на тренировките на всякакви терени.  

HUAWEI WATCH GT 3 SE поддържа над 100 спортни режими, интелигентни планове за бягане, и дори алгоритъма TruSport™, разработен от Huawei, който предлага спортни инсайти, базирани на натрупаните данни от тренировките ви.  

Отличен здравен асистент с усъвършенстван HUAWEI TruSleep™ 3.0

HUAWEI WATCH GT 3 SE предлага още прецизно следене на общите здравни параметри на потребителя. Благодарение HUAWEI TruSeen™ 5.0+, HUAWEI TruSleep™ 3.0 и други технологии от серия Tru за следене на здравето, HUAWEI WATCH GT 3 SE представя цялостна здравна картина на сърдечния ритъм, качеството на съня, SpO2 (кислородно насищане на кръвта) и нивата на стрес.

Обновената технология HUAWEI TruSeen™ 5.0+ се справя по-добре с шума при движение и допълнително подобрява точноста на измерването на пулса по време на тренировки.

HUAWEI TruSleep™ 3.0 е друга част от серията HUAWEI Tru, която използва водеща в индустрията технология, базирана на инфрачервени лъчи за проследяване на съня. Тя внася допълнителна точност при проследяване на качеството на съня и неговата подробна структура, изградена от различни фази - лек сън, дълбок сън, REM (сънуване) и будни периоди, като анализира множество физиологични параметри, базирани на движението на тялото, пулса и HRV (Heart Rate variability – малките вариации във времето между сърдечните удари).

Освен това HUAWEI TruSleep™ 3.0, през приложението HUAWEI Health, поддържа запис на качеството на съня, говоренето на сън и хъркането, за да предостави на потребителя ценна информация за поведението му по време на сън, и автоматично да идентифицира 6 типични проблема, сред които трудно заспиване, лек сън, лесно събуждане през нощта, ранно събуждане, много сънища и нередовен сън, и дава над 200 научно базирани персонализирани предложения за разрешаването им.

По оттношение на поддържането на здравословен начин на живот, приложението HUAWEI Health предлага множество персонализирани напомняния, обединени под Healthy Living предизвикателства, например дневен прием на вода, график на приемане на лекарства и други.  

Цялостно удобство с HUAWEI WATCH GT 3 SE

HUAWEI WATCH GT 3 SE предлага удобство за цялото ежедневие - поддръжка на телефонни обаждания, навигация, MyTuner Radio, Infinity Loop, eSound Music, TickTick Focus To-Do, Home Workouts и много други.

Цена и наличност

HUAWEI WATCH GT 3 SE може да се намери в търговската мрежа на А1, Yettel, Виваком, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп на препоръчителна цена от 379 лева.

Повече информация за HUAWEI WATCH GT 3 SE може да намерите на https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-gt3-se/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com