Злато и дигитални отличия за Intelday Solutions на световните награди ICCO Digital Awards 2020

3854
Злато и дигитални отличия за Intelday Solutions на световните награди ICCO Digital Awards 2020
Снимка: Intelday

Intelday Solutions прибира у дома златото в категориите Digital Professional of the Year и Best Use of Video in a Campaign от световните награди ICCO Digital Awards 2020. Компанията печели първо място в две от общо седем категории. Златната статуетка в категорията “Digital професионалист на годината” отиде в ръцете на изпълнителния директор на Intelday Боян Иванович, който ръководи дигиталната стратегия на ключовите клиенти на компанията.

“Intelday Solutions е носител на редица престижни награди, но сегашното отличие е особен повод за гордост и удовлетвореност, защото е признание за нас в много оспорвана конкуренция на наистина силни кандидатури от цял свят. Да сме разпознати като дигитални специалисти на световно ниво, е сериозна мотивация за по-нататъшното ни развитие”, каза Рая Тодорова, главен оперативен директор на агенцията.

50 години на пазара: PROI Worldwide обяви нова бранд идентичност

PROI Worldwide, най-голямата организация на водещите световни независими комуникационни агенции с партньори в 50 държави, представи дин...

Кампанията “Операция сватба”, която Intelday реализира за Теленор в партньорство с криейтив агенцията guts&brains ddb, спечели първото място в категория “Best Use of Video in a Campaign”. Комуникационният микс за кампанията, в която главни герои бяха българката Милена и американецът Итън, включваше основно дигитални канали, но за набиране на популярност заложи на иновативни подходи за медийно отразяване, което й спечели названието “Най-необикновената сватба” в българската преса.

“Тайната към успеха е много проста - търсим най-добрите решения, които не са непременно най-сложните”, каза Слав Соколов, акаунт мениджър в PR агенцията. “Да създадеш емоционална връзка с аудиторията си, да я разбираш, не просто да предлагаш продукт или услуга - това успяхме да постигнем с комуникационните кампании, които реализирахме през последната година.”

Екипът специалисти по дигитален маркетинг на Intelday се класира на второ място в категорията “Digital екип на годината”. Отличието идва заради работата на експертите по редица проекти, вкл. “Маскирания певец” и “Един за друг” на NOVA Broadcasting Group, дигиталната стратегия на сателитния оператор neosat, кампанията “Намери друг начин” за Европейската комисия и редица други активности.

Миналата година на ICCO Global Awards Intelday Solutions спечели първо място в категорията “Public Affairs” за пробоно кампанията си за “Групата за чист въздух”.

Не бъди кукла на конци!

  Новото видео на кампанията “Намери друг начин” кара младите да се замислят колко е важно да бъдеш толерантен  ...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com