Ален Делон даде "интервюто на живота си" (СНИМКИ)

22396
Ален Делон даде "интервюто на живота си" (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Световнопризнатият актьор Ален Делон твърди, че ще си отиде "от този свят без съжаление" в интервю за френското сп. Paris Match, което излезе със специален брой, посветен на 60-годишнината от началото на кариерата му.

В интервюто, озаглавено "Аз, Делон: интервюто на живота ми", 82-годишният актьор обяснява, че вече е видял всичко и всичко е опознал, но му се повдига от днешното време.

"Всичко е фалшиво. Вече няма уважение, дадена дума. Само парите имат значение. По цял ден слушаме за престъпления. Зная, че ще напусна този свят без съжаление", казва актьорът говорейки за кариерата си, за трудните взаимоотношения със семейството си, за жените, които е обичал и за приятелите, които е загубил.

"Почти всички са мъртви", подчертава митичният актьор, имайки предвид неотдавнашната смърт на Мирей Дарк, която беше негова спътница през 70-те години.

Попитан дали към този момен има жена до себе си актьорът споделя: "Не казвам, че няма кандидатки. Има десет, но никоя за момента не е подходяща за края на живота ми… Бих се оженил за жена, ако е готова да бъде с мен до края", обяснява Делон.

#MireilleDarc ❤💕 #AlainDelon ❤

A post shared by Michaël Lesage (@mickylesage) on

Последният пълнометражен филм с Ален Делон "Astérix aux jeux olympiques" е от 2008.

Актьорът споделя, че се страхува да не бъде ексхумиран заради ДНК тест за бащинство. „Казах на дъщеря си: „Моля те, не позволявай това да ми се случи след като умра”, разкрива ветеранът.

Делон не приема, че е баща на син от връзката си с Нико – покойна германска поп звезда и муза на Анди Уорхол. Но майката на Делон осинови момчето и то му стана полубрат.

Нещастното детство е оставило дълбок отпечатък върху Делон, признава той в интервюто. „Родителите ми се отърваха от мен, когато бях четиригодишен. Оказах се в приемно семейство, все едно съм сирак”.

„И двамата после, когато бях известен, се втурнаха към мен. Внезапно си спомниха, че имат син”, казва Делон с горчивина. Той не може да им прости и това, че вместо него подписват военни документи и го изпращат да се бие в кървавата война в Индокитай само на 17 години. „Тогава се отърваха от мен за втори път”, спомня си Делон.

„Дори когато обичам жена, се чувствам сам”, казва Делон и изтъква, че не можеш да върнеш любов, която не ти е била дадена като дете. Това са празнини, които никога не могат да бъдат запълнени.

Актьорът признава, че не винаги е бил джентълмен за пример. „Такъв съм си. Върша глупости. Бил съм в затвора. Бях малък гангстер. Всичко, което имах, беше лицето ми”.

„Цял живот съм бил обичан”, казва Делон, особено от германската актриса Роми Шнайдер и от Мирей Дарк. Кинозвездата дори смята, че малцина мъже са били обичани като него.

Делон заявява, че никога не е спал с Брижит Бардо. „Бяхме само добри приятели”, казва той. Двамата с Бардо са открити симпатизанти на крайно дясната партия „Национален фронт”.

„Наистина я харесвам и споделяме любовта към животните. Ако не беше голямата й любов към животните, сигурен съм, че щеше да се е самоубила досега, подобно на толкова много други големи секс символи. Много е трудно за жена да вижда, че не предизвиква повече желание в мъжките очи”.

Делон уточнява, че снимките на „последния му филм” на Патрис Льоконт, в който си партнира с Жюлиет Бинош, закъсняват и иска да се върне на снимачната площадка за последен път.

Последният пълнометражен филм с Ален Делон "Astérix aux jeux olympiques" е от 2008. В театъра актьорът беше за последен път на сцена през 2011 и 2013 в „Une Journée ordinaire" на Ерик Асус.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Андреа Банда Банда разкри причината да пази фамилията си в тайна

Смела: Ева Кикерезова откровен за края на брака си (ВИДЕО)

Приключи ли кариерата на Арнолд Шварценегер след поставения пейсмейкър? (СНИМКА)

Наш национал сподели снимка на Илиана Раева, тагната от лудницата (СНИМКА)

Неочаквано решение на шеф Виктор Ангелов разтресе Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Една "вещица" по-малко в "Ергенът": Поредна дама напусна предаването (ВИДЕО)

Защо с годините Ева Мендес се превърна от успешна актриса в домакиня?

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com