Бобо ще търси баща си в Африка

15037
Бобо ще търси баща си в Африка

Бобо ще скочи с бънджи от водопада Виктория. Това е едно от предизвикателствата, с които ще се сблъскат героите в шоуто „Африка: Звездите сигурно са полудели”, което тръгва в края на октомври по bTV.

След двата месеца, в които ще обменя рими и чувство за ритъм с бушмените, рапърът ще отскочи до Гвинея, за да открие баща си, пише "Монитор".

Александра Тюркмен и Евелин Костова заедно на басейн

Александра Тюркмен, голямата дъщеря на Филип Найденов-Фатик, и актрисата от сериала "Къде е Маги?" Евелин Костова прекараха заедно няко...

Певецът от „Надежда” е разделен с него от тригодишен. Афинитета си към музиката Бобо отдава именно на родителя, който го изоставя. „Там са само дръмъри, ритъмът им е в кръвта”, обяснява той. Чакат го и три сестри, които не познава. Дуетната половинка на Редмен не разполага с конкретен адрес, но пази координатите на общи познати, с които и баща му поддържа връзка.

В приключенското риалити по патент на BBC влиза и журналистът Георги Тошев, а сред най-често спряганите дами за участие е Лора Караджова. През февруари тя изкара сърф ваканция в Кабо Верде, където се раздели с Део.

Лора е изключително близка с Бобо, който вече й написа два хита „Цяла нощ” и „Повече от всичко”. „Тя е най-импулсивният човек, когото познавам. Харесвам не само таланта й, но й факта, че е луда. Въобще не й пука какво се говори за нея и с какво око я гледат другите. Виждал съм я да танцува във вихъра си на място, на което всички останали се държаха като на класически концерт”, споделя Бобо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com