Драгана Миркович пристига с духов оркестър

25511
Драгана Миркович пристига с духов оркестър

Сръбската звезда Драгана Миркович ще пее на концерта си в София на 8 юни заедно с духови музиканти. Те са част от Националния сръбски фолклорен оркестър, който представлява Сърбия на народни фестивали и в международни участия. Музикантите всяка година стават част от известния фестивал на духовата музика в Гуча, Сърбия.

Там те се надсвирват с много други професионалисти. Драгана Миркович споделя, че обожава да пее в музикалния съпровод на духовите инструменти, „тогава гласът се откроява ярко и мелодията става по-емоционална“. Очертава се концертът да бъде истински фурор от луди ритми и танци.

Драгана Миркович празнува рожден ден в София

Сръбската звезда Драгана Миркович подкрепи с две ръце финалистите в един от последните концерти на „Гласът на България“. Пе...

Музикантите са професионалисти в създаването на гореща атмосфера между огромната аудитория. Самата Драгана подготвя сетлиста си за концерта в София според българската публика. След специално проучване кои са най-харесваните и обичани хитове, както и предпочитаните песни от новия й албум „20“, певицата планира един наистина силен и сърцат концерт, емоционален подарък за българската публика. Сръбкинята много обича да се връща в България и винаги акцентира колко невероятни са българските фенове и как се забавляват.

Тази година Драгана Миркович планира огромно турне, което включва 7 концерта в Швейцария, 12 концерта в Австрия, 7 – в Германия, 2 – във Франция, 1 – в България, 2 – в Сърбия, 1 – в Хърватска, 2 – в Гърция и други, все още необявени офоцоално.

Концертът на Драгана Миркович в София е на 8 юни, в зала 1 на НДК, от 20:00ч.

Билетите са на цени от 20 до 60 лева.

Азиатки глезят Драгана Миркович в София

Известната сръбска певица Драгана Миркович днес даде официална пресконференция във Витоша Парк Хотел във връзка с концерта си в София н...

Можете да закупите билети от Билетен център НДК, на касите на вериги магазини Пикадили, Офис 1, Германос и бензиностанции ОМВ, както и онлайн в системата на Eventim.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com