Ерол от "Уикеда": Пиян шофьор прегази дъщеря ми!

23379
Ерол от "Уикеда": Пиян шофьор прегази дъщеря ми!
Снимка: Facebook

Новината, че певицата Белослава беше арестувана, защото полицаи я хванаха да шофира пияна с 1,2 промила алкохол в кръвта, предизвика лавина от коментари в социалните мрежи. И докато обществото в страната ни масово осъди постъпката ѝ, тъй като темата е наболяла заради масови катастрофи, предизвикани от пияни и дрогирани шофьори, то огромна част от популярните личности подкрепиха 49-годишната изпълнителка с тезата, че "на всеки се е случвало поне веднъж да кара пил".

Както вече писахме, една от малкото известни личности, които открито осъдиха постъпката на Белослава, е журналистът Иво Танев.

По ирония на съдбата Белослава е лице на кампанията "Не карам пил". И докато за певицата това очевидно е просто рекламен постер, то за колегата ѝ Ерол Ибрахимов, който е лице на същата кампания, това е слоган, зад който се крие огромна лична драма.

Вижте още: Нели Атанасова е свекърва мечта, обожава снаха си (СНИМКИ)

"Преди 18 години по вина на пиян и без документи за правоуправление шофьор дъщеря му изпада в кома. Пресичахме с приятелско семейство на пешеходна пътека от плажа на Черноморец към паркинга. Тригодишната ми дъщеря Зора изостана с 2-3 крачки от нас и в този миг една кола я блъсна и я метна през капака. Тя изпадна в кома, аз - в шок...", разказва Ерол пред "България днес".

За 10-ина минути Ерол опитва да "върне обратно" безжизненото дете. Заради паниката, в която изпада, не се сеща да се обади на "Бърза помощ". Забравил е и кой ги откарва до болницата.

"Нито полиция дойде, нито "Бърза помощ". Грешката е в мен - трябваше да им звънна. Но не бях на себе си, не знаех какво да правя. Държах я в ръцете си и се молех", с треперещ глас разказва певецът.

За щастие, момиченцето някак от само себе си се свестява и докато татко ѝ я гушка, тя му казва: "Тате, аз се съживих!". "Вероятно съзнанието ѝ нещо е преработило, защото по това време си спомням, че ѝ четях приказката за Снежанка и тя беше впечатлена от частта с отровната ябълка. Но определено не помни случилото се. И по-добре!", обобщава музикантът.

"Дори и не искам да помня името му! Простил съм му отдавна. Важното е, че Зора е жива и здрава. Но това не бива да се случва! Не трябва човек да кара пил! Наистина никога не съм правил това и не го казвам само заради случката с дъщеря ми. Ние, обществените личности, е редно да сме добър пример за хората и трябва да внимаваме какво правим. Така че не мога да соча с пръст Белослава и да я съдя - не съм Господ! Ясно е, че не е редно стореното от нея. Но съм убеден, че тя вече дълбоко съжалява за случилото се", каза още фронтменът на "Уикеда"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com