Финансови несполуки мъчели Робин Уилямс

99998
Финансови несполуки мъчели Робин Уилямс
Снимка: Getty Images

Починалият вчера актьор Робин Уилямс имал сериозни финансови затруднения. Това споделил самият той пред свои близки малко преди да се самоубие, пише Radar Online.

"Робин звучеше странно. Говореше за финансови проблеми. Всички го познаваха като щедър човек и за семейството, и за приятелите си, особено, когато беше на гребена на успеха. Беше готов да помогне на всеки, който има нужда от помощ", сподели негов близък.

Според източника актьорът бил много огорчен, че трябвало да приема роли, които не иска. Робин подписвал договори с телевизионни канали и филмови студия за проекти, за които нямал никакво желание, но го правел заради благосъстоянието на семейството си. Той не изпитвал желание да играе и в продължението на комедията "Мисис Даутфайър". Снимките на втората част трябваше да започнат в края на годината.

Както съобщава британският вестник The Daily Telegraph състоянието на 63-годишния актьор се оценява на около 126 милиона долара. Голяма част от тази сума той трябвало да плати като издръжка на двете си бивши съпруги. Малко преди смъртта си Уилямс се опитал да продаде ранчото си в Калифорния, простиращо се на площ от 600 декара, за да спечели допълнителни пари.

Актьорът бе намерен преди ден и половина мъртъв в дома си. Той се е обесил, съобщиха по-късно от полицията. Смята се, че в последните месеци е страдал от тежка депресия и се е обърнал отново към алкохола и наркотиците, към които преди имаше зависимост.

Робин Уилямс най-вероятно се е обесил

Актьорът Робин Уилямс най-вероятно се е обесил, съобщават британски медии, цитирайки "запознати източници", пише БГНЕС. 63-годишната з...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com