И Милица Гладнишка на кастинга за X Factor

14402
И Милица Гладнишка на кастинга за X Factor

И Милица Гладнишка неочаквано се яви на кастинга за X Factor в Бургас. Макар да притежава всички качества, за да бъде част от формата, колоритната актриса се пошегува, че ще се въздържи и няма да влезе в стаите за прослушвания, защото се притеснява, че това ще бъде второто шоу, в което ще бъде сред финалистите (Милица Гладнишка стигна до финала на „Като две капки вода”, където бе в пряка конкуренция с Рафи).

Освен нея, специални гости на кастинга в морския град бяха и двама X Factor-и – победителят Рафи и дуетната половинка Ангел, без Моисей. И двамата си припомниха как са се чувствали по време на прослушванията и посъветваха всички кандидати преди всичко да се забавляват.

Най-чаровното дуо - Мария Игнатова и Алекс Раева водят X Factor

Дами канят и дами водят – с пълна сила тази максима ще важи наесен, когато най-красивият женски тандем в родния ТВ ефир ще има св...

Разнообразието от музикални таланти в Бургас беше огромно във всяко едно отношение – националност, възраст и дори професия. Участници от Нигерия, Русия и Унгария застанаха пред екипа, за да демонстрират таланта си. Най-младият ентусиаст бе 4-годишно момченце, а вай-възрастният до този момент – 73-годишна дама. Готвач, архитект, фризьор, касиер, лекар, рекламист, уличен музикант, учител, детегледачка, екскурзовод, сервитьор и актьор бяха само част от професиите, които се изявиха с глас и харизма. Сред претендентите да бъдат следващият X Factor на България бяха и деца на едни от най-утвърдените имена в родната музика. Те обаче предпочетоха да не акцентират върху това и признаха, че искат да докажат, че талантът им е този, който ще ги отведе на голямата сцена, а не това, че родителите им са известни личности. Дали обаче това ще се случи, предстои да разберем.

Прослушванията за X Factor в Бургас ще продължат 21-22 юли, като екипът на шоуто очаква всички музикални таланти в хотел Аква от 09:00 до 19:00 ч.

След Бургас кастингите за X Factor ще продължат в Пловдив (24 и 25 юли) и София (26, 27, 28 и 29 юли).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com