Изгониха Джийсън от Big Brother All Stars

67723
Изгониха Джийсън от Big Brother All Stars

Певецът Людмил, известен още с псевдонима Джийсън Брад Люис, е бил изгонен от къщата на Big Brother All Stars в петък вечер. Продуцентите обявиха, че участникът в шоуто се е държал твърде непристойно и затова решили да го изгонят, предаде Стандарт нюз.

Джийсън започна да прави номера на своите съквартиранти още по време на първите дни от своя престой в къщата. Той се съюзи с участничката Пенка, с която спретнаха различни интриги в къщата на Биг Брадър. Техните номера бяха определени като „тийнейджърски" от голяма част от съквартираните, а доста от зрителите се възмутиха от поведението на двамата.

Джийсън Брад Люис с дебют в българското кино

Започнаха снимките на новия български игрален филм "Потъването на Созопол", съобщават от Националния филмов център. В него ще вземе уча...

Нова телевизия обяви на сайта си, че тази вечер зрителите на телевизионното предаване ще видят каква е истинската причина за изгонването на певеца.

Джийсън Брад Люис е известен на зрителите със своето участие в миналия сезон на музикалния формат X factor. Тогава той бе един от финалистите в шоуто и се открои сред останалите с нетрадиционния си сценичен грим.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес