Леонардо ди Каприо за любовта му със Скорсезе

20691
Леонардо ди Каприо за любовта му със Скорсезе

Леонардо ди Каприо сподели, че „любовната му афера“ с Мартин Скорсезе е достигнала нови измерения след прекараните седем години заедно по създаването на „Вълкът от Уолстрийт“.

Сега 39-годишният ди Каприо възнамерява да намали темпото и да си почине, след което планира да направи някой „по-неангажиращ“ филм, след като вече имаше шанса да превърне една „брокерска“ черна комедия в касов хит.

Маргот Роби не иска да се снима за Плейбой

Маргот Роби, нашумяла като партньорка на Леонардо Ди Каприо във "Вълкът от Уолстрийт", е отказала предложението на Хю Хефнър да позира ...

„Този проект продължи цели седем години преди да излезе на голям екран. Това бе едва вторият филм в кариерата ми, който се превръща и в мой проект и наистина дадох всичко от себе си, за да се получи нещо добро“, казва актьорът.

„Бях истински щастлив след първия и заснет филм със Скорсезе, а сега са цели пет, което надминава и най-смелите ми мечти“, коментира още ди Каприо след работата му с легендарния Скорсезе по заглавия като „Бандите на Ню Йорк“, „Авиаторът“ и „От другата страна“.

Скорсезе вдъхнови стотици актьори от моето поколение и има огромен принос в нагласата и начина ни на игра в киното. Той изгражда своите герои без да им дава собствена оценка. Научих много от съвместната ни работа относно изкуството на правене на филми и какво всъщност е да бъдеш актьор“, завършва ди Каприо.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com