Моника Белучи се изповяда (СНИМКИ)

43980
Моника Белучи се изповяда (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Корицата на френското списание Madame Figaro грейна със снимка на 55-годишната Моника Белучи.

Моника Белучи и Венсан Касел на фестивала във Венеция - нищо не е същото (СНИМКИ)

На тазгодишния филмов фестивал във Венеция една от звездите беше красивата италианска актриса Моника Белучи, предаде БГНЕС. В дълга, че...

Актрисата позира в черно полупрозрачно боди на Dolce&Gabbana, а отгоре бе наметнала сако на Azzedine Alaia. Звездата публикува снимка в своя инстаграм и благодари на всички, които са работили над нейния образ.

„Пожелавам на всички да бъдат в безопасност и да се надяват, че в най-близко време светът ще оздравее”, обърна се тя към своите почитатели.

Звездата разказа как преминава самоизолацията. Тя се е затворила под карантина с двете си дъщери: 15-годишната Дева и 9-годишната Леон. Актрисата решила да остане във Франция, за да бъдат момичета по-близо до баща им Венсан Касел. Той живее на баското крайбрежие с жена си Тина Кунаки и дъщеря си Амазони.

Обвиниха Моника Белучи, че крие данъци, тя отрече

Сайтът Медиапар разкри, че Моника Белучи е заподозряна в прикриването на пари в Швейцария. Между 2010 г. и 2013 г. италианката е избегн...

„Уроците на момичета преминават по видеовръзка, аз следя за това. Много е важно те да имат база от знания. През останалото време, а то е малко, аз чета сценарии и изучавам текстовете на книгата „Мария Калас. Писма и възпоменания", защото планирам да играя по-късно в тази постановка в Италия. В останалото ние се отнасяме напълно отговорно към правилата: не излизаме от дома”, каза тя.

„Колкото и да е парадоксално, но аз винаги съм била домошарка, това никога не е било проблем за мен. Това ме връща в детството ми в провинцията, където живееха моите родители, лели, братовчеди и баба ми. Семейството, образованието, домът – това са най-важните за мен неща. Очевидно това е противоположност на моя професионален живот, когато аз живеех само в хотели и самолети”, отбеляза Моника.

Звезда отбеляза, че много й е тъжно и страда за своята родина Италия, която пострада най-тежко от коронавируса: „Със семейството ми е наред, те всички са там, в Умбрия и в региона на Комо, моите приятели са в Рим”, добави чаровницата.

Моника Белучи: Не огледалото, а любовта ни прави красиви

Иконата Моника Белучи, майка на две дъщери, покорила отдавна и завинаги големия екран, и по странен начин избягваща всякакво съприкосно...

„Най-много ми харесва да гледам как растат моите дъщери, и да бъда с тях, докато не излетят. Моите дъщери са отговорите на всичките мои въпроси. Именно когато се родиха, разбрах причината за своето, съществуване на Земята... Всеки има своя път, своя опит, за мен това е майчинството. И ви уверявам, че плътта и духовността се обединяват”, резюмира актрисата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Надежда от "Ергенът" е в болница (СНИМКА)

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com