Новият герой на Кевин Спейси базиран на Ричард III

4709
Новият герой на Кевин Спейси базиран на Ричард III

Актьорът Кевин Спейси нямал никакви трудности със задачата да се превъплъти в образа на "лукав политик" за новия сериал "House of Cards", тъй като героят му бил базиран на шекспировия Ричард III, когото артистът играе в театъра.

Звездата от "Американски прелести" преди време взе решение да се присъедини към новия проект на режисьора Дейвид Финчър. Продукцията е римейк на британски минисериал със същото заглавие, но според Спейси работата в него не е била проблемна благодарение на богатия му опит от сцените в Лондон и Ню Йорк, предаде БГНЕС.

"Всъщност е базиран на много популярен британски сериал от 80-те. Става въпрос за лукав политик, устремен към министър-председателския пост", разкри Кевин в интервю за сутрешно шоу.

"Колкото и странно да звучи, героят е базиран на образа на Ричард III, когото играх последните 10 месеца. Чувствам се сякаш съм имал няколко месеца репетиции за тази роля", сподели носителят на "Оскар".

"Дейвид Финчър и аз вече работим по него. За мен бе невероятно изживяване да се гмурна в света на политиката, властта, алчността и амбициите", допълни той.

Политическият трилър ще излезе най-напред за клиентите на Нетфликс в Съединените щати. Очаква се това да се случи през идната година (2013).

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com