„Оскари”-те под знака на 007, Крейг си оперира ушите

16185
„Оскари”-те под знака на 007, Крейг си оперира ушите

Тазгодишната 85-та церемония по раздаването на наградите "Оскар" ще бъде под знака на 50-годишнината (през миналата година) от появата на първия филм за британския таен агент, съобщава БГНЕС. Освен че Адел ще изпълни на живо песента от Skyfall, има слухове, че в Лос Анджелис ще се съберат на куп всички изпълнители на главните роли в лентите за Джеймс Бонд. - Шон Конъри, Джордж Лазенби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснън и Даниел Крейг.

Едва за втори път песен от поредицата за легендарния агент е номинирана за "Оскар" - първият път това беше изпълнението на Шийна Истън For Your Eyes Only през 1981 г.

Китай редактира последния филм за Джеймс Бонд

В Китай по кината излиза версия на филма „007: Координати Скайфол”, която бе подложена на цензура. От филма са премахнати с...

Ако може да се вярва на подобни твърдения, то шестимата „тайни агенти” ще излязат на сцената по време на изпълнението на Адел.

Настоящият таен агент пък е твърдо решен да се лиши от детските си комплекси, свързани с ушите му. Въпреки успешната си кариера в киното, ушите му пречат на самочувствието, признава Крейг, който влезе в списъка с най-атрактивни мъже на планетата. Той дори се оплакал на режисьора Сам Мендес, че когато се гледал на екран, не може да изтрие от главата си картината на големите си уши.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com