Пит и Джоли завели децата си на театър в Лондон

5491
Пит и Джоли завели децата си на театър в Лондон

Звездната двойка Анджелина Джоли и Брад Пит посетили лондонския театър Victoria Palace, за да изгледат мюзикъла „Били Елиът”, придружени с няколко от шестте си деца, разказва източник. Казваме „няколко от шестте си деца”, тъй като свидетелят не е много сигурен кои от малчуганите са присъствали, но пък сподели, че знаменитостите са запазили предварително 7 билета.

Семейството, което скоро посети и британския Legoland, седяло спокойно в залата, без да е отделено по някакъв начин от останалата част от зрителите на представлението. След шоуто Брад и Анджелина отишли зад сцената, за да се запознаят с Адам Весперман, който изпълнявал ролята на главния герой Били. На излизане знаменитостите не се скрили от феновете си и дори раздали автографи на някои от множеството почитатели.

Джоли подари на Брад Пит хеликоптер

Сексапилната бъдеща булка Анджелина Джоли купи на годеника си Брад Пит хеликоптер и, разбира се, уроци по летене. Удоволствието струва...

Въпреки че им предстои трескава подготовка за наближаващата сватба, Бранджелина продължават да са все така мултифункционални и успяват да отделят част от свободното си време за обичаното си семейство, но и за култура. Неотдавна звездата от филма "Агент Солт" сподели, че иска дългоочакваната им сватбена церемония да отразява различни култури -начини, по които хората празнуват бракосъчетанието си, най-вече в родните страни на осиновените им деца - 10-годишното камбоджанче Мадокс, 7-годишната етиопка Захара и 9-годишното виетнамче Пакс.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес