Пускат по-евтини билети за фестивала Sziget

10923
Пускат по-евтини билети за фестивала Sziget

Тази година любимият фестивал Sziget в Будапеща предлага изцяло нова концепция! „Островът на свободата“ ще се превърне в държава за една седмица – от 5-ти до 12-ти август, със свои собствени правила, собствена валута, дори собствено знаме! Островът на свободата е демократична република без водач, в който всеки жител, независимо от това дали е местен или прихождащ емигрант, има равни права и задължения!

Големият хедлайнер тази година са рок титаните Blur! Групата, изпълняваща легендарни парчета като „Song 2”, “Girls&Boys”, “Country House”, “To The End” ще направи своя дебют на сцената на Sziget за радост на всички фенове на музиката!

110 млади китаристи свириха по сюрреалистични текстове

110 млади китаристи от Училището по изкуствата в Русе направиха дебют на една сцена тази вечер в Доходното здание, където закриха Тр...

Ако все още не си съвесем убеден, че трябва да си купиш билет, тогава само виж кои са само част от имената, които потвърдиха своето участие на Sziget 2013-та! Бандите, потвърдили участието си до момента са Parov Stelar Band, Skunk Anansie, Bad Religion, Ska-P, Zaz, Empire of the Sun, Sebastian Ingrosso, Dubioza Kolektiv, както и ветераните на Sziget сцената Емир Костурица с неговия No Smoking Orchestra и веселяците от Leningrad!


А сега и най-важното: до края на месец април всички билети за най-цветния фестивал в Европа – Sziget, са на по-ниска промоционална цена. През 2013-та година цената на early bird билетите е много близка до миналогодишните: дневният билет е на цена 45 EUR, пас за 7 дни с къмпинг – 199 EUR, 5-дневен пас без къмпинг – 169 EUR. Страхотно, нали?

Знаеш, че „Рано пиле, рано... си купува билет за Sziget!”, така че не губи повече време, а поръчай своя промоционален билет онлайн от Tixgate.com на https://www.tixgate.com/event/sziget-fest-2013/214/ или на касите на Easy Pay и техните партньори в София и страната (http://www.easypay.bg/?p=offices)!

8-годишен пианист е най-малкият участник в конкурса "Панчо Владигеров"

За първи път в 20-годишната история на фондация "Панчо Владигеров", организатор на Националния и Международен конкурс за пиано и цигулк...

Повече информация за фестивала ще откриеш на http://www.facebook.com/SzigetFestivalBulgaria.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес