X
 
 

Умните решения са тук - "дегустирайте" ги с нас (ВИДЕО)

1255 0
photo of Умните решения са тук - "дегустирайте" ги с нас (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver
Иновативна лаборатория за представяне и тестване на интелигентни решения в реална среда – това е новото пространство, което Vivacom презентира и чрез което технологиите ще станат още по-достъпни. Vivacom Tech Hall е крачка напред в развитието не само на оператора, но и на цялата екосистема, която създава иновации.

Ето защо в рубриката ни Smart Guide решихме да ви запознаем с един интересен акцент от събитието, който е посветен на най-новото поколение в технологиите за видеонаблюдение.

Vivacom Tech Hall - ново пространство за технологични иновации

Иновативна лаборатория за представяне и тестване на интелигентни решения в реална среда – това е новото пространство, с което VIV...

Ще видите отблизо уникално приложение, което брои човекопотока в дадена сграда, както и анализира поведението на посетителите. Освен това системата от джаджи разпознава и сравнява регистрационни номера на автомобили и е проектирана така, че да облекчава ежедневните дейности на различни институции.

Със сигурност сме привлекли вниманието ви, ето защо научете повече за иновациите, които стават неизменна част от решенията на днешния ден, в следващото видео.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално