100 млн. лв. са дадени за електронното правителство

5962
100 млн. лв. са дадени за електронното правителство

Около 100 милиона лева са дадени за електронно правителство от 2007 година насам. Това съобщи министърът за развитие на електронното правителство Роман Василев.

”В момента търгове за електронно правителство не знам да текат. Новите услуги, които очакваме да тестваме в скоро време, са 50-те услуги на Столична община, 50 услуги на държавната администрация и има още един трети проект, който е за комплексни услуги, държавна администрация и Пловдивска община”, обясни Василев.

Сотир Цацаров не прие оставката на Роман Василев

Главният прокурор Сотир Цацаров не намира основания за отговорност на прокурор Роман Василев. Това е изводът от незабавната проверка ...

Министърът уточни, че електронните услуги, които ще улеснят фирмите, се обсъждат от икономическото министерство и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, предаде БЛИЦ.

”Има неща, които разработват с определени общини, т.е. да не се прави във всяка община или област от нула до пълно развитие на услугата нов проект, където да се влагат пари. Работещи неща. Просто да се копират и прилагат там, където това е възможност”, добави министърът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com