X
 
 

Бойко Борисов за президента: Само когато Радев победи, изборите са били честни (ВИДЕО)

3958 6
photo of Бойко Борисов за президента: Само когато Радев победи, изборите са били честни (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
„Явно само когато Румен Радев победи, само тогава са били честни изборите“. Така премиерът Бойко Борисов коментира идеята на президента да свика представители на всички партии, органите на реда и ръководството на ЦИК, за да обсъдят огромния по думите му брой недействителни бюлетини и сигнали за нередности.

„Един мъж, обграден с Корнелия Нинова, Мая Манолова, Татяна Дончева, Елена Йончева, Весела Коледа… Те го ошашавиха този човек. Трябва да сме снизходителни, аз просто не му завиждам. Това е чудо около него“, допълни Борисов, като окачестви думите на президента като политическа агитация в деня на изборите. „Хубаво е да говориш за върховенство на закона, но непрекъснато да нарушаваш законите?“, заяви още премиерът, като уточни, че се изказва и като лидер на партия, участваща в изборите. „Радев на коя партия е шеф и не е ли еднакво отдалечен?“, попита Борисов, след което реши да прекрати интервюто. „Щом считате, че агитирам, приключвам“, обърна се той към журналистите.

Все пак Бойко Борисов се съгласи да говори пред медиите по случая с изказването на френския премиер Еманюел Макрон. „Както ние сме се изказвали за някои френски квартали, в които освен със жандармерия с друго не се влиза, за Марсилската мафия, така и Макрон иска да се изкаже за български граждани, които са правили лоши неща в чужбина, например източването на кредитните карти, трафика на жени, че в Европа живеят много лоши хора – и французи, и българи, и немци, и всякакви. Едни кротки хора мигранти, които са влизали там, ние се отнасяме с тях като с най-големите врагове. Това е искал да каже. Чухме се веднага, поправихме се, разчитаме на Франция за подкрепа за чакалнята на Еврозоната“, заяви Борисов. Той припомни подкрепата на Еманюел Макрон за номинацията на Кристалина Георгиева за директор на Международния валутен фонд. Премиерът потвърди, че страната ни ще изпрати протестна нота. „Случва се, не е хубаво, възприел е, че е грешно изтълкувано и в скоро време ще имаме срещи и ще го каже“, допълни Борисов, като изрази надежда, че френският президент ще ни се „издължи“ за Шенген, за пакета за транспортните работници и за Еврозоната.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 3 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Мутро, Президента е Генерал, действаш Генерал а не пожарникарски шланг със спуснати генералски пагони от "Негово Величество - Царя на Казината" ! Вдяваш ли, вдяваш ли ?
 • Октомври 2 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  Не Гражданко /1/ не няма смисъл да НЕ гласуваш , а НЕ БИВА. КОМПРАДОРСКАТА СИСТЕМА РОДЕНА НА 10 11 1989 ДОВЕДЕ ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО НА Република България и превръщането И в днещната упадаща Държава дала толкова много Суверенитет , унищожила си производствено/Отбранителни мощности. гербераста /1.1/ не знае ли , че борисов бойко е потомствен Член на Бкп ,тоест Дегенерат
 • Гьотверена от Банкя 1 Гьотверена от Банкя преди 2 седмици Профил на трол?
  ГЕРБ = Мафията не прощава . Тя разполага с мощен репресивен апарат : Джандармерия, полиция, съдебна с-ма ! Власта е в Мафията а тя никога доброволно няма да я пусне .Сега ще спечели и изборите, независимо дали обикновените хора искат или не искат ! Няма смисъл да се гласува, не е важно как ще гласуваш, важно е кой подрежда резултатите !
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Комундел ко си заревал кат магаре в трап?Вие червени те смрадове сте мафията в България безродници позитански.
  : 8 !
 • Октомври 1.2 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  Всичките управляващи Р.България СЕ ОТРеКОХА ОТ Социализма . Когато те се оприличават с КОМУНИСТИ за мен този 1.1 ме оприличава с тях ДЕГЕНЕРАТИТЕ. Те са ТОЧНО ТАКИВА. Никой не е карал насила бб да влиза в Партията, както и цецка цачева. Както и станимир илчев , както и кра. велчев , както ей списъка е МНОГО ГОЛЯМ.
  : 0 !
 • Анонимен 1.3 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  1.1 Та това е всеизвестния ГЛУПАК Циклопа .
  : 0 !
Последно в Актуално