Cafemag отвори нов магазин в ЦУМ (ВИДЕО)

25782

От днес веригата Cafemag, специализирана в продажбата на кафе и кафемашини, може да се похвали с втори физически магазин в идеалния център на София.

Новата локация е в ЦУМ и е разположена на площ от близо 1 000 кв. метра. Тя е в колаборация със супермаркет Parkmart, магазин за здравословно хранене So Fresh и хлебарница Пармаксъзов. Сред гостите на откриването бяха Катето Евро, моделите Славена Вътова и Биляна Йотовска.

Cafemag има и онлайн магазин с богата палитра от кафе на зърна, капсули, дози, разтворими пакетчета, гурме и био кафе, както и различни класове кафемашини. Веригата предлага и собствен бранд кафе ALDA от отбрани сортове, внесени от ферми в Коста Рика, Гватемала, Бразилия, Перу, Колумбия и Етиопия, и изпечени в магазина, директно пред погледите на посетителите. Историята на бранда, вижте ТУК.

Първият си физически магазин Cafemag отваря през февруари 2019 година в Горна Баня, а днес на официално откриване с освещаване, кетъринг и коктейл, беше представен и новият им обект. Той е позициониран на вдясно от входа на супермаркет Parkmart – изцяло българска верига, създадена преди няколко години във Варна с физически магазини във Варна, Бургас и София.

Даниел Вучев и светът на кафето (ВИДЕО)

Даниел Вучев е на 36 години и е собственик на Cafemag - онлайн магазин, специализиран в продажбата на кафе и кафемашини. "Цял живот се...

Parkmart е създаден за клиенти, които знаят как трябва да се хранят. Веригите ни предлагат здравословни, био храни. Имаме най-големият фермерски щанд в супермаркет в България, включващ над 40-50 подбрани ферми. Имаме много хубав рибен щанд с прясна риба, с ежедневни доставки от Гърция, имаме прочутите телешки Блек Ангъс меса (Black Angus) от Австралия, Нова Зеландия и Уругвай. Имаме и японското Wagyu Kobe beef, това е най-скъпото телешко месо в света, около 500 лева е килограмът. Разполагаме и с огромна селекция от вина – над 800, включително и бутикови български вина, споделя Христо Петров, който е мениджър на вериги Parkmart.

„Краткосрочните ни цели са да пуснем онлайн магазина. Нашите клиенти са хора с възможности и предпочитат храната да им се доставя вкъщи. Ние много държим на екологията и доставяме поръчките с електрически автомобили, а пликовете ни са хартиени и биоразградими. Освен сайта на Parkmart, имаме и апликация, от която могат да се правят заявки“, допълва той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...