Дарителска кампания „Най-същественото е невидимо за очите"

2882
Дарителска кампания „Най-същественото е невидимо за очите"

Оптични вериги Grand Optics&Joy Optics стартират кампания в помощ на децата от училище за незрящи “Луи Брайл”.

Инициативата се провежда за първа година и е естествено продължение на благотворителната коледна кампания, която оптиките проведоха в края на 2015-та година.

Във всеки обект на оптичните вериги има касичка за събиране на средства. Клиентите решили да дарят средства за децата от училище „Луи Брайл“ ще получат като подарък календар, който е изпълнен с картини и сувенири, които децата са изработили през изминалата година.

Въпреки, че децата от училището не виждат, те творят, играят и обичат като всички останали деца. Оптики Grand Оptics&Joy Optics ги подкрепят ежемесечно със средства и вярват, че клиентите също ще се включат с малки дарения.

TELUS International Еurope инвестира над 80 000 лева в довършването на ремонта в Училището за незрящи деца "Луи Брайл" в София

Училището за деца с нарушено зрение „Луи Брайл“ беше реновирано от над 500 доброволци, служители на компанията TELUS Intern...

Кампанията се осъществява в партньорство с различни медии, което позволява максималното й популяризиране в цялата страна и набиране на достатъчно средства за нуждите на училището. Събраната сума ще бъде използвана за специализирани зали и съоръжения, брайлови машини и други обучителни средства, необходими за нормалното протичане на учебния процес. Ако желаете да се свържете директно с училището, можете да им пишете на udnzsofia@yahoo.com или на телефоните, посочени в сайта им.

Кампанията стартира на 01 февруари 2016 г. След приключване на кампанията в официалните сайтове на Grand Optics&Joy Optics ще бъде публикуван отчет за събраните средства.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Отиде си именит пловдивски писател
Отиде си именит пловдивски писател

Големият пловдивски писател Здравко Попов ни напусна на 85 -годишна възраст. Тъжната новина за неговата кончина съобщи съпругата му - актрисата...