EKO България отваря нова бензиностанция в София

2892
EKO България отваря нова бензиностанция в София
Снимка: EKO България

EKO България отвори нова бензиностанция в столицата – на Искърско шосе, бул. „Асен Йорданов“ 4. Обектът е 92-рият от веригата, която компанията управлява в България и предлага пълната гама традиционни и премиум горива на марката EKO, както и всичките варианти на масла EKO MEGATRON. За приятно преживяване и повече комфорт на клиентите са на разположение минимаркет, кафе зона с освежителни напитки и топли закуски, удобен паркинг.

Новата бензиностанция на веригата е изградена с обновена концепция и модерна визия, които EKO прилага през последните години за всички свои обекти в страните, където е представена. На събитието по повод официалното откриване на бензиностанцията присъстваха Изпълнителният директор на EKO България, г-н Андреас Триантопулос, официални гости, както и най-добрият български пистов мотоциклетист, посланик на EKO България, Мартин Чой.

Събитието днес е повече от едно откриване на нова бензиностанция. Това е един много важен момент от историята на нашата компания, в който миналото среща бъдещето. Миналото е 20-тата годишнина от присъствието на нашата компания в България, а бъдещето е нашият непоколебим ангажимент към страната и първата крачка в реализацията на смелата ни стратегия за растеж.
Нашият нов обект тук днес е първият от многото, които ще открием в изпълнение на нашия план за разширяване на мрежата. Но добавянето на нови бензиностанции е само една част от тази стратегия. Започнахме с обновяването на съществуващата ни мрежа първо отвън, а сега е ред и на вътрешното модернизиране. В ход е и нашата нова платформа за лоялност, планираме нови продукти и услуги, като 
ForeFuel, които ще преобразят начина, по който обслужваме нашите клиенти.“ – сподели г-н Андреас Триантопулос, Изпълнителен директор на EKO България.

Бензиностанцията, която отваря врати днес е работно място за 9 служители и своеобразен новогодишен подарък от EKO България за жителите и гостите на София.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com