Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Явор Колев: Не претърсват офиси на "Лев инс", а на фирма в същата сграда

23 февруари 2024, 15:52 часа • 3838 прочитания

Явор Колев, бивш служител на МВР, който в момента работи за "Лев инс", обяви, че не се претърсват офиси на компанията, а на фирма, която е наела помещения в същата сграда.

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че столичната полиция претърсва офиси в сградата, в която се намира застрахователната компания. Към момента няма официална информация за акцията.

"Действията по разследването нямат нищо общо с компанията "Лев Инс", а към друга компания, която има офиси в тази сграда, наемател е. Няма общо и със Съюза за стопански инициатива", коментира пред Явор Колев, директор "Информационни технологии и киберсигурност" в "Лев инс". Още: Делото "ЛЕВ ИНС" срещу "Медиапул" - създава се фонд за защита на журналисти: Стояна Георгиева в “Отговорите“ (ВИДЕО)

По-късно и в прессъобщение на "Лев инс" бе потвърдено, че акцията няма нищо общо с работата на компанията. "Действията са насочени към компания, която е наемател в сградата, както и помещенията на Съюза за стопанска инициатива. Бяха отцепени два етажа, а служителите - изолирани и лишени от комуникации", добавиха от застрахователното дружество.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес