Кампанията „Ти водиш“ е на Мтел

17906
Кампанията „Ти водиш“ е на Мтел

Въпросът, който от няколко седмици се обсъжда оживено в социалните мрежи и в интернет форумите, намира отговор днес с официалния старт на рекламната кампания на Мтел „Ти водиш“. С нея телелкомът отправя към българите посланието за нов начин на общуване по правилата на клиента. 

Имиджовата кампания представя новото мото на компанията – „Ти водиш“. “Чрез него заявяваме пред нашите клиенти, че ще продължим да сме предпочитания от тях телеком, който им предоставя най-добрите технологии, но те имат свободата да избират кога и как да ги ползват”, каза главният изпълнителен директор на Мтел Танасис Кацирубас.

300 минути бонус за всеки, който активира Мтел Прима за всички до края на август

От утре, 24 юли, всеки, който активира Прима за всички от Мтел, ще получи еднократно 200 допълнителни бонус минути към мобилни Мтел ном...

Като част от кампанията напоследък в социалните мрежи и интернет форумите се появиха снимки с „Ти водиш“ – като надпис на тротоар, като графит на фасадата на Народния театър „Иван Вазов“ в София, като късметче към кафето, като татус и много други. Паралелно по телевизиите се завъртя кратък клип, който според очакванията на мнозина анонсирал ново риалити.

Кампанията е дело на новата креативна агенция на Мтел – „The Smarts“. Екипът на агенцията спечели конкурса на Мтел именно с идеята за „Ти водиш“, тъй като тя изцяло съвпада с действията на телекома за промяна и нов начин на общуване според правилата на клиентите, техните желания кога и с кого да общуват, кога да не са на линия, с кого да се чуят, какво да споделят и какво да запазят за себе си. Хората владеят технологиите, а не обратното.

Освен към клиентите, кампанията е насочена също към служителите на телекома, които в ежедневната си работа следват обновените ценности на марката Мтел – лидерство, без усилие и честна игра, така че промяната да бъде възможна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com