Kaufland България открива нов сезон на своята онлайн академия със златната Ивет Горанова

2575
Kaufland България открива нов сезон на своята онлайн академия  със златната Ивет Горанова
Снимка: Кауфланд

На 28.10. стартира обновената онлайн академия, която Kaufland България организира под формата на събития в социални мрежи. Името на поредицата семинари, която започва своя трети сезон, е „We Know, You Grow”. Достъпът до нея е свободен и всеки би могъл да се включи, като се присъедини в събитията, организирани в корпоративната страница на компанията във Фейсбук.

Академията тази есен се завръща с още по-интересни теми, истории и говорители и за първи път от старта на инициативата, Kaufland дава възможност на външни лектори да се включат в нея. Първият гост-лектор в новия сезон на „We Know, You Grow“ е Ивет Горанова – златното българско момиче от Летните олимпийски игри в Токио. За погледа от върха на една жена, сбъднала своята мечта, за успешната история на упорития труд, мотивация и борбеност, за предизвикателствата по пътя - всичко това ще разкаже от първо лице самата Ивет Горанова. Всеки гост на събитието ще има възможност да зададе своите въпроси към Ивет след нейното интервю, модерирано от екипа на Kaufland България.

За повече информация – посетете секция “Събития“ във Фейсбук страницата на Kaufland България и предстоящото онлай събитие със заглавие „We Know, You Grow: Златната история за упорития труд, мотивация и борбеност“, където до 27.10. всеки може да запази безплатно място в  специално създадената регистрационна форма.

Началото на онлайн академията на Kaufland България бе положено през 2020 година. Семинарите на академията са насочени основно към млади хора без или с малък професионален опит. Концепцията на обучението е да даде възможност на професионалисти от компанията да споделят добри практики от своята работа по разнообразни теми, свързани с изграждането на професионални и личностни умения като работа в екип, управление на времето, креативно мислене, приоритизиране на задачи и много други. Лекторите са представители на различни отдели на компанията - от търговия и продажби до маркетинг и комуникации, човешки ресурси, финанси, счетоводство и други. В новото издание на “We Know You Grow” експертите на компанията ще допълнят представянето си с изявени български личности от света на спорта, изкуството, медиите, публичния сектор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com