X
 
 

Корнелия Нинова за статията в "Дума" - това не е позиция нито на БСП, нито на вестника

13379 3
Корнелия Нинова за статията в "Дума" - това не е позиция нито на БСП, нито на вестника
Снимка: БГНЕС
"Бъдещето принадлежи на високите технологии и изкуствения интелект. Казвам това по повод на разгорялата се днес дискусия заради публикувано лично читателско мнение в “Дума” за програмистите, за тяхната работа и облагане. Нека се знае категорично, че това не е позиция на БСП, нито на вестника". Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод противоречивата публикация в "Дума" със заглавие "Никой не яде компютърни програми", която стана тема на обсъждане и най-вече подигравки в социалните мрежи.

"Платформата на “Дума” е сблъсък на идеи, където всеки читател може да даде своя гледна точка. И аз съм читател на “Дума”. Чуйте моята: бъдещето принадлежи на науката, на високите технологии и на изкуствения интелект. Тези млади хора, които са се отдали на това, движат прогреса. В съвсем скоро време качеството на нашия живот ще зависи от техния труд. И не на последно място ще кажа като майка, а не като политик: години наред живея с усилията на младите да развиват високи технологии в полза на хората. Синът ни в момента учи и работи в най-модерна лаборатория за изкуствен интелект и проектира в областта на медицината. Вярвам, че тези деца ще помогнат на хиляди да бъдат излекувани, благодарение на науката. Пожелавам на всички, които се трудят в тази област, да не спират да търсят бъдещето", заяви Нинова.

Дончев смята, че и с машини ще има купен вот, Нинова, че ГЕРБ не може да се справи

Машинният вот не панацея и не може да реши всички проблеми. Натиск и купен вот ще да има дори и с машинно гласуване. Това заяви вицепр...

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен. 3 Анонимен. преди 5 дена Профил на трол?
    На какво се надява тази женица.Всички я разбраха за какво драпа,но само в сънищата ще бъде такава.
  • Александър 2 Александър преди 6 дена Профил на трол?
    Прочетох цялата статия, ако може да се нарече изобщо така. Авторът е според мен на около 70-75години, няма идея за какво иде реч. Странното е, че в сайта на Дума явно и редакторите също нямат идея, какво съдържание одобряват за публикуване. Това лично аз смятам за пропуск, защото така освен че пишете и публикувате глупости, губите и съществена част от аудиторията си. Хубаво е, преди да одобрявате виж още ›› нечий материал, да прочетете какво е написано в него, както о до колко съдържанието е адекватно. А не само да следите за правописни и синтактични грешки.
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Стрината от Крушовене застъпник на новите технологии? хахахахаха...
Как да избелим зъбите си у дома
Как да избелим зъбите си у дома

Няма нищо по – красиво от една естествено бяла усмивка, която завладява сърцата на колеги и приятели. Преди да поговорим за това как да избелим...