Кристалина прави Бербо посланик

6799
Кристалина прави Бербо посланик
Съдиите с жълти свирки срещу глада

Среща с Кристалина Георгиева трябваше да направи Димитър Бербатов посланик на борбата срещу глада, твърди АСН. Еврокомисарят е от два дни в Манчестър, а за снощи беше предвиден разговор между българката и сънародника й от "Червените дяволи".

Кристалина Георгиева получи в северния английски град мощна подкрепа за каузата си. В битката й срещу глада в африканската област Сахел се включиха легендата Патрик Виера от "Манчестър Сити" и бившият немски национал Щефан Фройнд.

Бербо няма да напусне Европа

Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, коментира пред Sport1.bg бъдещето на "деветката" на Манчестър Юнайтед. "Отборът, в който...

Шефовете на футболните лиги в цял свят също обещаха пълната си подкрепа за Кристалина. Те се събраха в Манчестър заради годишното футболно изложение "Сокърекс". Там щанд имаше и кампанията "Футболът срещу глада" на еврокомисар Георгиева. Представители на България бяха шефът на ПФЛ Стефан Капралов и секретарят Атанас Караиванов. Европейската, северноамериканската, африканската, тайландската и тази на ОАЕ учредиха световна футболна професионална лига. Новата структура се ангажира с каузата на г-жа Георгиева.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com