На почивка с кемпер из природните красоти на България

7054
На почивка с кемпер из природните красоти на България
Снимка: Lidl

Рядко можем да кажем за някоя друга държава освен нашата, че може да ни предложи такова богато разнообразие от предложения за това как и къде да прекараме своята щастлива и чакана от дълго време почивка. Казваме рядко, защото като се замислим не са много местата по света, където в рамките на един ден можем да сменим прекрасните златни плажове с високопланински зелени красоти и сините морски крайбрежия с кристално чисти езера и реки. Широкото богатство в чисто природен аспект по нашите ширини ни дава възможност да комбинираме толкова много различни по вид почивки и излети, че в същността си те могат да ни помогнат да се насладим и изпълним така мечтаната почивка.  

Но как да създадем онази перфектна и незабравима екскурзия, с която да можем да разгледаме и опознаем повечето от родните ни красоти? Тук опциите се свеждат до това да бъдем максимално мобилни, независими и напълно свободни - което от своя страна дава широк и интригуващ картбланш на така известното пътуване с кемпер. Милиони звезди през нощта, освежаващ полъх от природата и незабравими спомени съпътстват повечето пътувания на колела, което дава възможност да къмпингуваме точно там където пейзажите и обстановката се оказват най-прекрасни за нас и точно там където сърцето ни го почувства най-добре. Именно това предлагат и от Lidl, където в рамките на месец март потребителите на мобилното приложение Lidl Plus имат възможността да спечелят ваучер за почивка с кемпер от играта „Приключение в движение“. 150 късметлии ще могат да планират едноседмична почивка с кемпер от CAMPERISIMO с включено цялостно кухненско и къмпинг оборудване. За да се включим в томболата просто трябва сканираме своята Lidl Plus карта на касата и закупим продукти за минимум 30 лв., които ни дават право на едно участие в играта.  

Остроумия по темата има ли калинка начело на Агенцията по обществените поръчки

Откъде идва опитът в обществените поръчки на новия ръководител на Агенцията по обществените поръчки Георги Николов? Отговаря ли на изис...

По този начин всички спечелили могат да планират и посетят някои от най-подходящите за кемпер места, в които да прекарат едни незабравими и запомнящи се  почивни дни. А както казахме по-рано, страната ни изобилства от такива прекрасни места, където спокойствието и допирът с природата са винаги осъществими. Като започнем от слънчевите плажове на Черно море, където дивата натура на къмпинги като Иракли, Карадере или Рай могат да ни предложат сенчеста зеленина и необятен шир на златисти песъчинки. Но дори и да не успеем да открием най-прохладното и подходящо място за нас, не бива да се притесняваме защото във ваучера за кемпер от играта “Приключение в движение” получаваме и допълнителни екстри като климатик, пакет комфортен сън и кухненско оборудване. С последното спокойно можем да не се съобразяваме какво присъства в днешното меню на плажния ресторант, защото при къмпингуването можем да приготвяме и хапваме ястия с продуктите, които са най-подходящи за нас.  

И след като сме се наситили с морския допир на плажа и сме решили да усетим прохладния мирис на боровите иглички, спокойно можем да приберем банските в багажа и да потеглим на авантюристично пътешествие по родните планински прелести. Дали ще предпочетем средните склонове на Стара планина или ще се отправим на югозапад за да разгледаме Рила, Пирин или Родопите не е от значение. Богатството на планинските текстури в България предлагат широко разнообразие от достъпни места, на които паркирането на кемпер и оставането на подходящото място за няколко дни не се оказва никакъв проблем. Къмпинги в Еленския балкан, около брега на язовир Батак или покрай селцето Говедарци винаги могат да ни заредят с голяма доза енергия, с която да презаредим батериите чрез заслужената почивка.  

Да бъдем свързани с природата и да опознаваме най-приятните и чудни кътчета от нашата страна е едно най-големите предимства на пътуването с кемпер. Да спрем там, където искаме, без да се притесняваме дали ще има свободни места за преспиване или пък да се вгледаме в необятното блещукащо небе, са все напълно достатъчни причини да предпочитаме пътешествията и почивките на четири колела.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com