Налага се спиране на водата в кв. Очвча купел

8489
Налага се спиране на водата в кв. Очвча купел
Снимка: Thinkstock

Във връзка с подмяна на пожарни хидранти на ул. „Монтевидео” кв. „Овча купел”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Монтевидео”, ул. „Маестро Кънев”, ул. „Иван Радоев”, ул. „Народно хоро”, ул. „Архитект Франк Лойд Райт”, ул. „Драгоман”, ул. „Иван Радоев”, ул. „Букет”, ул. 693, ул. „Боряна”. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Радоев” ъгъла с ул. „Народно хоро”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата
Във връзка с диагностика на уличен водопровод по ул. „Янко Велинов” с. Горни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Люляк”, ул. „Калина”, ул. „Градище”, ул. „Невен”, ул. „Кайган”, ул. „Св. Св. Кирил и Методий”

Къде Сливен е без вода днес?

Без вода са живущите в района на улиците "Великокняжевска", "Елисавета Багряна" и "Раковска" в Сливен. Причината е авариен ремонт, съоб...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий” и ул. „Простор”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата
Във връзка с направа на ново сградно водопроводно отклонение по ул. „Одрин” Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Одрин” от ул. „Пиротска” до ул. „Цар Симеон”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон” ъгъла с ул. „Одрин”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по бул. „Сливница” Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Сливница” от ул. „Христо Ботев” до ул. „Опълченска”.

Централната част на Варна остава без вода

Част от абонатите в централната част на Варна ще бъдат без вода заради подмяна на водопровода на булевард „Цар Освободител&rdquo...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на бул. „Сливница” ъгъла с ул. „Отец Паисий”.

 

 

 

И днес някои райони в София остават без вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com