Павлова с рекорд

4468
Павлова с рекорд

Днес по програма 11 министри ще отговарят на въпроси на депутати по време на редовния парламентарен контрол.

Първи е Николай Младенов, следван от Тотю Младенов, Томислав Дончев, Аню Ангелов, Диана Ковачева, Делян Добрев, Сергей Игнатов, Десислава Атанасова, Нона Караджова, Мирослав Найденов. Последна е министърката на регионалното развитие Лиляна Павлова с отправени 19 въпроса към нея и е твърде оптимистично да се смята, че времето от 11.00 до 14.00 часа ще стигне, за да се изчерпи дневния ред на контрола и да се стигне до въпросите към нея.

Социалният министър отново ще бъде питан за нарастването на безработицата в България от депутата от КБ Драгомир Стойнев.

Народният представител от същата ПГ Пламен Орешарски ще пита министъра по европейските фондове Томислав Дончев относно информация за процеса на договаряне с ЕК на средствата по европейските фондове, а левият депутат Петър Димитров ще задава въпрос на икономическия министър Делян Добрев за пълната забрана на отказа от парно.

Добрев на разпит в НС

Министърът на икономиката Делян Добрев ще отговаря днес по време на парламентарния контрол на цели 16 въпроса на народни представител...

Народният представител Валентина Богданова очаква отговор от министъра на образованието Сергей Игнатов за проблема за нивото на грамотност на българските ученици в годишната оценка на Европейската комисия на Програмата за реформи на българското правителство.

А независимият народен представител Яне Янев ще зададе въпрос на министър Нона Караджова за политиката на Министерството на околната среда и водите по отношение на незаконните сметища. Корнелия Нинова, отново от ПГ на КБ, ще чака отговор от земеделския министър Мирослав Найденов за компенсиране на земеделските производители от района на Петолъчката, пострадали от взривовете в началото на юни 2012 година. Повечето от въпросите към Лиляна Павлова са свързани с конкретни проекти и проблеми на строителството, които покриват географски почти цялата страна.

Редактор: Георги Иванов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com