Продукти на лидера в хавлиения текстил VOSSEN – с до 60% намаление в Kaufland

2407
Продукти на лидера в хавлиения текстил VOSSEN – с до 60% намаление в Kaufland
Снимка: Кауфланд

Висококачествени австрийски текстилни изделия на марката VOSSEN от 100% памук могат да бъдат закупени с до 60% намаление с Kaufland Card в магазините на лидера в модерната търговия Промоционалните цени са валидни от 28 август до 5 ноември тази година.

„Лоялната програма Kaufland Card позволява на нашите клиенти да имат достъп до висококачествени и популярни брандове на изгодни цени. За нас основният мотив е да удовлетворяваме потребителите и да разширяваме постоянно асортимента ни от продукти. С марката VOSSEN доказваме за пореден път, че високото качество е достъпно за всички“, коментира Симон Хаубрих, Директор дирекция „Нехранителни стоки“ в Kaufland България.

Премиум марката VOSSEN е сред най-известните европейски производители на хавлиени кърпи и доказан пазарен лидер в Европа в продуктовата линия. Всяка година брандът произвежда 5,3 милиона висококачествени продукта за повече от 43 страни по света и 4000 клиенти. Продуктите на VOSSEN дължат своето качество и уникалност на революционната технология AIRPILLOW. Благодарение на уникалната техника на производство, кърпите VOSSEN имат неповторима пухкава структура на влакната (максимална абсорбция, уникално усещане при допир, 90% по-малко мъх), която се усеща като нежно поглаждане по кожата.

До 5 ноември всички клиенти на Kaufland в страната могат да намерят промоционалните артикули на австрийската марка VOSSEN - кърпи в различни размери с над 50% от редовната цена, килимче и халат за баня с до 60% намаление, както и детско пончо и кърпа за плаж с до 50% отстъпка. Всички артикули на марката са дерматологично тествани, с висока попиваемост и 100% веган.

Предложенията важат за потребителите на Kaufland Card. За да се възползват от преференциалните цени, клиентите на веригата могат да активират купон със събраните си точки. За всеки 5 лв. от стойността на своята покупка, направена с Kaufland Card, клиентите получават 1 точка за лоялност в своя потребителски профил. С всеки събрани 5 или 10 точки за лоялност могат да закупят избрания продукт от марката VOSSEN с до 60% отстъпка от редовната му цена. Точките ще бъдат начислявани автоматично след всяка покупка по картата за лоялност Kaufland Card, според условията на програмата за лоялност.

Всички актуални предложения на най-голямата търговска верига с Kaufland Card у нас могат да бъдат разгледани в брошурата на Kaufland и ще бъдат налични до изчерпване на количествата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com