X
 
 

Прогноза за времето - 3 януари (петък)

1864 0
Прогноза за времето - 3 януари (петък)
Снимка: iStock/Guliver
Днес над страната ще има разкъсана облачност, до слънчево време, а валежи не се очакват. Температурите слабо ще се повишат.

Сутрешните температури ще бъдат между минус 4 и минус 1 градус, около минус 5 градуса в Западна България. Дневните температури ще бъдат между 3 и 7 градуса, за София около 3 градуса. В събота температурите още малко ще се повишат, ще бъде предимно слънчево, като валежи отново не се очакват. Максималните температури ще бъдат между 5 и 10 градуса, за София около 6 градуса, в някои райони на Северна и Южна България – до 11-12 градуса, по Черноморието около 9 градуса.

В неделя ще се заоблачи и ще започнат валежи от сняг в много райони на страната. Температурите ще паднат с няколко градуса. Сутрешните ще бъдат между минус 1 и 1 градуса, а дневните от 2 до 5 градуса, по Черноморието около 6 градуса.

В понеделник валежите ще намалеят, но ще има слаби превалявания в западните райони на страната, в останалата част ще има разкъсана облачност. Сутрешните температури ще бъдат между минус 5 и 0 градуса, а дневните от 1 до 5 градуса, за София около 1 градус.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители