Служители събраха над 15 000 лв. в помощ на изоставени деца

27566
Служители събраха над 15 000 лв. в помощ на изоставени деца

Кампанията „Тази Коледа чудесата правите вие“, организирана от фондация „За Нашите Деца“, събра 15 166,5 лв. в помощ на изоставени деца.

Коледната кампания на фондация „За Нашите Деца” предостави възможност на служителите на 22 водещи компании сами да организират благотворителен обяд, кино вечер в офиса, разпродажба на стари вещи, викторина, караоке и много други инициативи, с които показаха своята съпричастност към съдбата на над 4 000 български деца, които живеят в изолацията на социалните домове.

Келан Лъц събрал над 133 000 лири за кучешки приют в България

Келан Лъц, който стана известен покрай вампирската сага "Здрач", е събрал 133 330 британски лири за изграждането на приют за 500 кучета...

Част от компаниите отчисляваха и процент от печалбата от своите продукти и услуги, като по този начин обвързаха своя бранд с обществено значима кауза и успяха да ангажират и своите клиенти.

„Организирахме кампанията „Тази Коледа чудесата правите Вие”, защото вярваме, че хората в България имат нужда да усетят своя личен принос, да се докоснат до промяната, да усетят, че всяко тяхно действие има значение. За нас не е важна толкова събраната сума, колкото щастието в очите на всички служители, които дадоха частица от себе си, за да могат повече български деца да живеят в семейство. Щастливи сме, че кампанията ни се прие толкова положително и че подари на всички участници безценни емоции и чувство на удовлетвореност, което изпитваме само тогава, когато знаем, че сме помогнали на някого. Сигурни сме, че посланието на коледната ни кампания ще се носи през цялата година и вече знаем, че някои от компаниите планират да продължат своята социална отговорност и да организират още благотворителни мероприятия.”, коментира Теодора Стоименова, мениджър „Комуникации и социална отговорност” на фондация „За Нашите Деца”.

Набраните средства ще бъдат използвани за спасяване на новородени бебета от изоставяне, намиране на приемни родители за деца, които не могат да живеят в своето семейство и настаняване на бебета в Семейната къща на фондацията, която ги спасява от живот в социален дом.

В благотворителната кампания се включиха ABC Design&Communication, Cargill България, Core Assets, Deichmann България, Deloitte България, Dundee Precious Metals Chelopech, EOS Matrix България, I Do Advertising, ICN, J-Point, PricewaterhouseCoopers, Verint България, Астра Зенека, Болд Фешън, Евро кетъринг, Евробет, Информационен център www.infocall.bg, Компас, Крестън БулМар, Летище София ЕАД, Софита, ЧСОУ Рьорих.

Партньори на „Тази Коледа чудесата правите Вие“ бяха рекламните агенции I do advertising, Ideas Lab, Студио Кипо, J Point, Бизнес Парк София, iMC Communications, CSR.bg, Host.bg и Българският форум на бизнес лидерите.

Тейлър Суифт е дала най-много за благотворителност през 2013

Тейлър Суифт е звездата, дарила най-много за благотворителност през 2013 г., съобщава БТА. Класацията "20-те знаменитости, направили н...

Медийни партньори на инициативата бяха списание „Твоят бизнес” и tbmagazine.net, Dir.bg, Actualno.com, News.bg, МениджърНюз, Economic.bg, BulgariaUtre.bg, iWoman.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Obekti.bg, NGObg.info - всички те безвъзмездно популяризираха инициативата и помогнаха тя да достигне до повече хора.

Повече информация за идеите и благотворителните събития е публикувана в специално създадения сайт на кампанията http://yourmiracles.eu/

За фондация „За Нашите Деца”

Фондация „За Нашите Деца” е наследник на британската детска правозащитна организация EveryChild и от 21 години работи в България за това нито едно българско дете да не прекарва първите години от живота си в изолацията на социалните домове, а да живее сигурно и обичано в семейство.

Благодарение на усилията на „За Нашите Деца” през последните 21 години над 5000 деца растат в семейство – своето собствено, приемно или осиновително.

„Българската Коледа” събра над 1,5 млн.лв.

„Българската Коледа" събра в Народния театър "Иван Вазов" в сряда вечер едни от най-популярните лица и политици в България. Набра...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com