Трактора ще "гази" Сугарев в съда

6995
Трактора ще "гази" Сугарев в съда
Алексей Петров обмисля дело срещу общественика

Соченият за лидер на "Октопод" Алексей Петров заяви, че в последните дни се води пропагандно мероприятие срещу него с цел да получи медийна и гражданска присъда преди съдът да си свърши работата.

"Не съм извършвал престъпление. Нито съм организирал, нито съм извършвал убийството на прокурор Николай Колев", посочи в студиото на Нова телевизия.

Сугарев: Филчев се прави на по-луд, отколкото е

Не е съвсем безопасно откровено казано, хората са ме предупреждавали да не прекалявам, защото става дума за опасни хора. Това каза пр...

Във връзка нападките към него от последните дни Петров заяви, че е време да бъде премахната професията "лъжец" и "клеветник" и да бъдат разтурени клеветнически групи, които се състоят от Сугарев, Атанасов и Босия.

"Г-н Сугарев се опита в съда да ме набеди, да ми припише престъпление, за което аз ще го съдя", категоричен е бившата барета.

За познанството си с екс главния прокурор Филчев соченият за глава на Октопода разказа, че то датира от зимата на 2004 година. Бойко Борисов, докато той беше главен секретар на МВР, имаше сериозен проблем от личен характер и настояваше и ме молеше в присъствието на други хора да осъществя връзка с г-н Филчев и да разреша този проблем, разказа Петров.

Не мога да кажа в момента каква е причината. Ако иска, нека премиерът го каже. Впоследствие Борисов се убеди, че аз нямам необходимите контакти с Филчев, допълни той.

Първанов в съда заради "Октопод"?

Бившият държавен глава може да бъде призован като свидетел по делото заради показанията на бившия шеф на контраразузнаването ген. Атана...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com