Валери Симеонов се закани да съди "Шоуто на Слави"

4197
Валери Симеонов се закани да съди "Шоуто на Слави"
Снимка: БГНЕС

Валери Симеонов разкри изпреварващо темата на анонсираното разследване срещу себе си от "Шоуто на Слави", което се очаква тази вечер да бъде показано на журналисти, а след това и излъчено в ефира на bTV.

Симеонов посочва, че по-рано днес е бил "гонен из парламента, за да бъде питан за мотела в Малко Търново на телевизия СКАТ". Съпредседателят на Обединените патриоти е съсобственик в дружеството, което управлява бургаската кабелна телевизия, отбелязва вестник "24 часа".

"Шоуто на Слави" било спряно заради разследване за депутат от ГЕРБ

Отказ от журналистически разследвания за обществени поръчки, както и това, че директорът на „Новини и актуални предавания“ ...

Имотът, за който става въпрос, е бивш мотел на Балкантурист, купен от фирмата на Валери Симеонов през 2005 г. По информация на бургаския сайт "Флагман", почивната база на име "Козият рог" е реконструирана и отворена за посетители едва през лятото на 2016 г. Това е вторият туристически обект - собственост на СКАТ, след хотел в Златоград.

Валери Симеонов намеква, че акцентът в разследването ще бъде настаняването на войници от бригадите, които се занимават с охрана на границата с Турция.

"Мотелът в Малко Търново е нов, работи от 7-8 месеца. Какво като в него нощуват 20-30 войници, на поляната ли да спят?", пита депутатът.

Той посочва, че "с нетърпение очаква разследването" в "Шоуто на Слави" и че веднага след това "ще заведе дела срещу клеветниците".

За втори път bTV свали епизод на "Шоуто на Слави"

Тази вечер bTV не излъчи за втори път плануваното издание на "Шоуто на Слави". В самото на начало на Шоуто на екрана се появи надпис, ч...

Припомняме, че по-рано днес на нарочната пресконференция, която даде дългогодишният журналист на Нова телевизия Васил Иванов заедно със Слави Трифонов и сценаристи на "Шоуто на Слави", Трифонов покани журналистите да присъстват тази вечер в предаването, за да видят разследване срещу Валери Симеонов, в което, по думите му, ще бъдат показани "всички гледни точки".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com