Великден донесе 35 хил. лева на 60-годишна щастливка от Национална лотария

12129
Великден донесе 35 хил. лева на 60-годишна щастливка от Национална лотария

Тази седмица голямата късметлийка, която се изправи срещу „MEGA JACKPOT”-а на „Национална лотария“ на обща стойност 140 000 лева, се казва Стефка Кирилова. Тя е от Разград и се занимава с търговия. Нейната игра тръгна добре, но след като достигна до 20 000 лева, направи първата си грешка. Въпреки това реши да играе и така стигна до 35 000 лв. Тогава реши, че е по-добре да се откаже и да си тръгне с огромната сума.

Спечелената парична награда г-жа Кирилова ще похарчи за семейството си и най-вече за четиримата си внуци. Развълнуваната Стефка сподели, че за късмет носи любим талисман, който винаги действа безотказно.

Повярвайте в късмета си и може още днес да сбъднете мечтите си

Представяме ви няколко от участниците в „Национална лотария“, които спечелиха от телевизионното предаване „Национал...

25-годишният Йордан Атанасов от град Ямбол е новият собственик на чисто нов лек автомобил, който спечели в играта „Щастливата монета“ в предаването „Национална лотария“. В съревнование с още двама представители на мъжкия пол се получи наистина оспорвана игра. На финала обаче Йордан като че ли се бе отчаял, но съдбата се оказа на негова страна и именно той си тръгна с така мечтаната от него кола. „Не вярвах, че ще спечеля, но съм изключително щастлив, че ще карам чисто нов испански автомобил”, развълнувано сподели той.

Пред сейфовете на „Национална лотария“ тази седмица застанаха Николай Павлов от село Ново Делчево и Стефка Чакърова от Широка лъка. Служителят на МВР Николай започна играта с „Х”. Стефи показваше, че има повече късмет от него, тъй като в началото отвори сейфа с 5000 лв. Тя стигна чак до 9000 лв, но на следващия ход отвори втори „Х” и си тръгна с нелошата сума от 4500 лв. В крайна сметка бащата на две деца Николай получи възможността да удвои спечелените от него до момента 4000 лв. и го направи. Своята награда от 8000 лева Николай ще вложи в семейния бюджет, също така ще ги инвестира в своето образование. В момента е курсант в Академията на МВР, специалност „Кризисен мениджмънт“. 

На своите моментните печалби от билета на Национална лотария -“Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“, ще се радват Мая Панова от София – 10000 лева, Стефан Семерджиев от с. Тулово – 5000 лева и Гулам Хайдари от Варна – 5000 лева.

Тази седмица общата сума раздадена в предаването „Национална лотария“ е точно 94 458 лева. 

Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби!       

Национална лотария направи реалност мечтата на 20-годишен младеж от град Луковит

20-годишният Стефан Нецов от град Луковит ще се радва на своята чисто нова испанска кола, спечелена в играта „Щастливата монета&l...

На всички участници в „Национална лотария“ напомняме, че само сега до 5 май, неделя, Великден, имат шанс да спечелят един от двата страхотни нови испански автомобила в „Специален шанс“.

Първият автомобил ще отиде при „Най-големия късметлия“. Победителят ще бъде изтеглен чрез жребий измежду всички регистрирали НЕпечеливши билети през този месец.

Вторият автомобил е за „Най-големия карък“ в играта. Участникът, който регистрира най-много НЕпечеливши билети от 6 април до 5 май, ще обърне късмета си и ще спечели със сигурност чисто нов автомобил. 

Допълнителна информация за „Национална лотария”:

Предаването Национална лотария“ се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на „Национална лотария“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени.

Допълнителни награди за най-активните в играта "Спечели с Национална лотария" във Facebook

Не пропускайте да се регистрирате всеки ден във Facebook играта на Национална лотария „Спечели с Национална лотария“ http:/...

„Национална лотария“е моментна лотарийна игра. Билети на „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на Easy Pay и Fastpay, GlobalNet, Net1, CrediTour, T post, Булсатком и SDI брокер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество