Венелин Венков отговори на Светльо Витков: Защо не върна надвзетата субсидия?

12809
Венелин Венков отговори на Светльо Витков: Защо не върна надвзетата субсидия?
Снимка: Facebook

"За Светльо Витков.

Сега и аз ще ти отговоря г-н лидер на партия.

Пиша ти от два-три дни по мое лично желание. Провокира ме с поста си в, който нарече България – Чалгария. Ласкаеш ме като се съмняваш, че Сиромахов може да пише вместо мен, но не е така – аз пиша лично от мое име и не представлявам никого, както и не искам да ангажирам никого с мнението си. За твое сведение нито аз, нито Сиромахов сме членове на партия ИТН. Дори и не искам да коментирам политически въпроси, защото нямам претенции да разбирам от тези неща.

Та…г-н лидер на партия, пиша си с теб от два дни в качеството си на твой избирател, дал гласа си за теб на всички избори на които си се явявал. Според демократичната система в която живеем аз и всички останали избиратели ти плащаме по 8 лв….. грешка….плащахме ти по повече и след като закона те задължи да ни върнеш надвзетите пари ти не го направи! Заради това, че съм дал гласа си за теб и съм те издържал чрез данъците си и субсидията, която си получвал, имам пълното право, гарантирано ми от Конституцията, да ти държа сметка, г-н лидер на партия", пише барабанистът на "Куку-Бенд" Венелин Венков във Facebook.

Имам право да ти държа сметка за абсолютно всичко. А ти, г-н лидер на партия, си длъжен да ми даваш отчет, да ми отговаряш на въпросите, да се вслушваш в критиките, да ги приемаш! И нямаш никакво право да ми казваш, че си ми отделил много време! И нямаш никакво право да ми казваш, че ти се пъна и, че нямам тази сила! Напротив! Имам я и още как…..Аз съм ти ИЗБИРАТЕЛ, г-н партиен лидер! Ще ми отделяш време, колкото е необходимо и ще го правиш с желание, уважение и както казваш ти - с жар. Защото съм дал гласа си и парите си за теб!

Ако не ти харесва това – ОК. Спри да бъдеш лидер на партия и си стани пънк певеца, който беше и, който много хора харесваме. Тогава няма да ти държа сметка за нищо, а просто ще ти се кефя, ако правиш хубави песни и с удоволствие, ако имаш нужда ще дойда и ще запиша песни за теб (без да ти искам нищо).

Въпросите които те мъчат не ги задавай на мен. Аз не съм секретар на никого.

Тук съм в качеството си на твой избирател, г-н партиен лидер. Аз също нямам от теб отговор на въпроси, които ме мъчат, г-н партиен лидер. Защо партия „Глас народен“ през 2013 година събра подкрепата на 47 419 гласоподаватели, а сега зад теб застанаха 8 330 гласоподаватели? Защо 39 089 гласоподавали (включително и аз) са оттеглили подкрепата си от теб, г-н партиен лидер?

Аз мога да кажа за себе си, г-н партиен лидер, защо не дадох гласа си за теб. Защото давах гласа си за Венци Мицов, който вече не е част от „Глас народен“ заради теб, г-н партиен лидер. И никога не съм се интересувал от програмите ти. Каквито и да са били те, ти няма как да ги реализираш, защото нямаш потенциала да го направиш. Не защото не си умен, просто нямаш лидерски качества. Нещата понякога са лични. Моят глас, г-н партиен лидер, си го получавал заради приятелството ми с Венци Мицов. Зарадвах се на това, че музиканти влизат в политиката и реших, че вие ще сте моите хора – ти и бат Венци. Лично, нали…..и наивно.

Като твой избирател и данъкоплатец искам да знам, защо не върна надвзетата субсидия (моите и на останалите гласоподаватели пари), г-н партиен лидер?

Шега или не: Венко от "Куку-Бенд" каза къде са Слави и екипът му и какво подготвят

След като в изборната нощ Слави Трифонов пусна съобщение във Facebook, че има симтоми на COVID-19, вече трети ден няма официално изказв...

Защо се държиш така високомерно и използваш доста махленски език по гласоподавателите, които ти казват, че не са съгласни и не харесват нещата, който правиш, г-н партиен лидер?

Нали не си пънк певеца Светльо от „Хиподил“, а си лидера на партия „Глас народен“? Ако си певеца Светльо, всичко ще е наред. Но не си! Ти си лидер на партия „Глас народен“ и като такъв нямаш никакво, ама никакво право да се държиш неуважително с хората, от чиито данъци си се издържал през последните 10 години и на които дължиш първо смиреност и уважение и не на последно място и пари!

И тук изобщо не стана въпрос на ИТН, нали? Стана въпрос за твоят бивш избирател Венелин Венков и за партийният лидер Светльо Витков.

Аз съм музикант и не ми е работа да се занимавам с политика, нямам желание за това, а и никога не съм имал. Имах възможност да стана член на ИТН и да съм сега депутат, но дори и не съм се колебал дали да приема, когато е ставало въпрос за това. Моят добър приятел Калин Вельов ми е добър пример в момента…..не, благодаря!

А, да…. Слави не ми е работодател! Ние сме пълноправни членове на група Ку-Ку Бенд. Аз съм самоосигуряващ се маргинал, който има продуцентско-мениджърски договор с фирма Седем-Осми и мога да те уверя, че този договор е просто една административна формалност, защото такива са законите и ние ги спазваме – трябва да имаме договори по между си.

Къде е Слави? Светльо Витков нарече Венелин Венков трол и му отговори

По-рано днес пънкарят Светльо Витков нападна Слави Трифонов в социалните мрежи, като искаше обяснение защо се крие вече трети ден след ...

Член съм на Ку-Ку Бенд от 1995г. вече 26 години. Нашият соло вокал и продуцент, Слави Трифонов никога не е казвал нещо, което не е изпълнил. И точно по тази причина аз, а смея да кажа и моите приятели от Ку-Ку Бенд сме заедно от толкова много години имаме 23 албума и пълним стадиони. Никой не би стоял и творил с някой, който е лъжец. Знаеш го това, защото и ти имаше група, нали? Нямам представа, защо се разпаднахте с „Хиподил“, но май започвам да се досещам след като те поопознах.

Сполай ти, г-н партиен лидер и със здраве.

Венелин Венков"

Припомняме, че през последните дни се разрази сериозно напрежение между двамата в социалните мрежи. Светльо Витков нападна Слави Трифонов в социалните мрежи, като искаше обяснение защо се крие вече трети ден след изключително силния резултат на партията му "Има такъв народ" на изборите. Под поста му във Facebook, му отговори именно барабанистът на "Куку-Бенд" Венелин Венков.

Заформилият се скандал между двамата не остана без продължение. Витков публикува нов коментар, специално насочен към Венков, в който го окачестви като трол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Добра, но няма да даде резултат: Експерти за намаляване на скорост по магистралите

Жълт код за проливни валежи и гръмотевици

Синдикатите излизат на протест пред Министерски съвет

Прогноза за времето - 25 април 2024 г. (четвъртък)

Най-важните новини за деня: 24 април 2024 г.

Колко пари ни трябват, за да живеем нормално: Actualno.com събра вашите мнения (ВИДЕО)

Георги Папакочев: Включен е целият арсенал на руската пропаганда (ВИДЕО)

В грижата за децата: Държавата отлепи от “среден 3“

Времето утре - 25 април 2024 г.

От Сливенската епархия искат църковен съд за двама свещеници

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com