Волен Сидеров и депутати на "Атака" влязоха в сблъсък с екип на СКАТ

14425
Волен Сидеров и депутати на "Атака" влязоха в сблъсък с екип на СКАТ

Волен Сидеров продължава с конфликта си с телевизия СКАТ, която е собственост на лидера на НФСБ Валери Симеонов. Този път лидерът на "Атака", заедно с депутати от партията, е имал сблъсък с екип на телевизията на бензиностанция в Бургас, предаде bTV.

В момента, в който тръгнах към Волен Сидеров пътя ми препречи депутата Димитър Димов и още други на които не им знам имената, за мен са неизвестни и започнаха да ме блъскат, да ми препречват пътя, зад мен веднага застана Деница Гаджева и още една депутатка, които започнаха силно да ни ритат, най-вече мен. Ето мога да покажа глезена ми, доста ме боли в момента", разказва журналистката Ваня Чечева.

Десислав Чуколов, депутат от "Атака", обясни, че е бил изпратен екип на СКАТ, който да ги провокира. „Бяха изпратени мутри на СКАТ, яки момчета,които дойдоха с единствената цел да направят провокация. Успяха, защото блъскаха, има народен представител от Атака, Димитър Димов със скъсана тениска, има бити и удряни народни представителки от Атака”, каза той.

"Атака" иска импийчмънт на президента, започва собствено разследване

Плевнелиев прояви партийни пристрастия, застана на страната на екстремизма и фактически призова към преврат. „Атака" започва проу...

Ето това е следствие, че ние сме били някой си и сме удряли, как мога, като двете ми ръце са заети с камерата ми, аз мога да ударя някого. Ето тези депутати го направиха всичко това нещо", заяви Светослав Стойнов, журналист от СКАТ, показвайки червени резки по ръцете си.

След сбиването в продължение на час Волен Сидеров крещеше по мегафона обиди към шефа на телевизия СКАТ пред централата на медията. "Спонтанният митинг" на националиста предизвика недоволството на живеещите наоколо хора.

Преди месец лидерът на „Атака” влезе в словесен конфликт с журналистка от телевизия СКАТ, като тогава той настоя за извинение на българските граждани, които собственика на медията Валери Симеонов нарече "лумпени". След този сблъсък популярното "извинисебе" преследва Сидеров навсякъде, където той има досег с протестиращи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com